Skip to main content

Κλειστοί την Τρίτη 16 Νοεμβρίου οι παιδότοποι στη Θεσσαλονίκη

Κλειστοί θα παραμείνουν την Τρίτη 16 Νοεμβρίου οι παιδότοποι στη Θεσσαλονίκη - Τι αναφέρει η Ένωση Παιδότοπων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Θεσσαλονίκης

Κλειστοί θα παραμείνουν την Τρίτη 16 Νοεμβρίου οι παιδότοποι στη Θεσσαλονίκη, στηρίζοντας με αυτόν τρόπο την κίνηση του κλάδου της εστίασης που διαμαρτύρεται στα νέα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση.

Όπως αναφέρει η Ένωση Παιδότοπων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Θεσσαλονίκης «Τα καταστήματά μας έχουν ανάγκη την κρατική μέριμνα και ενίσχυση ώστε να  μπορέσουν  να  επιβιώσουν  την  στιγμή  που  τα  περιοριστικά  μέτρα  βάλτωσαν  την επισκεψιμότητα στις επιχειρήσεις μας».

Στην ανακοίνωσή της η Ένωση ζητά «άμεσα την  ενίσχυση  των  καταστημάτων  μας, την  ώρα  που  καλούμαστε  να πληρώσουμε ενοίκια για μήνες που είμασταν κλειστά με κρατική εντολή! Παρά την δέσμευση του πρωθυπουργού, κου Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι κανείς δεν θα μείνει πίσω, καλούμαστε να πληρώσουμε το σύνολο των οικονομικών υποχρεώσεων που βαραίνουν τις επιχειρήσεις και τις οικογένειές μας πλέον χωρίς ΚΑΜΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ και με διαρκή πόλεμο από γιατρούς και ΜΜΕ με στόχο να μην εισέρχονται πελάτες στα καταστήματά μας».

Τέλος, η Ένωση επισημαίνει ότι «είναι αναγκαία η στήριξη του κλάδου για να μπορέσουμε να κρατήσουμε ανοιχτά τα μαγαζία μας».