Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020
x

ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΝΑΤΟΛΙΑ: ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Το Κολλέγιο Ανατόλια δίνει στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα που έλαβαν τελειόφοιτοι μαθητές και μαθήτριές του στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Μετά από μία πολύ δύσκολη φετινή χρονιά οι τελειόφοιτοι μαθητές και μαθήτριες του Κολλεγίου Ανατόλια έδωσαν τη μάχη των Πανελλαδικών εξετάσεων μένοντας προσηλωμένοι στον στόχο τους και υπερβαίνοντας τις ανατροπές που έφερε στο εκπαιδευτικό σύστημα η πανδημία.

Η προσπάθειά τους, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Κολεγίου, «ανταμείφθηκε με εξαιρετικά αποτελέσματα - παρά τη μεγάλη δυσκολία των θεμάτων - συνεχίζοντας την παράδοση της αριστείας και των υψηλών ακαδημαϊκών επιδόσεων του μη κερδοσκοπικού εκπαιδευτικού οργανισμού. Ανάμεσα στους αριστούχους ξεχώρισαν και υπότροφοι μαθητές και μαθήτριες του Κολλεγίου Ανατόλια».

Συγκεκριμένα:

·         14 υποψήφιοι συγκέντρωσαν περισσότερα από 18.000 μόρια

·         27 υποψήφιοι συνολικά συγκέντρωσαν περισσότερα από 17.000 μόρια

·         42 υποψήφιοι συνολικά ξεπέρασαν τα 16.000 μόρια - ποσοστό 34% επί του συνόλου των μαθητών και μαθητριών του Κολλεγίου Ανατόλια που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του 2020.

Ορισμένοι από τους μαθητές και μαθήτριες του Κολλεγίου Ανατόλια που σημείωσαν υψηλές βαθμολογίες είναι:    • Ισίδωρος Καραποστόλης, 18.975 μόρια, Ανθρωπιστικές, Νομικές και Κοινωνικές Επιστήμες

    • Ελένη Δασκοπούλου, 18.600 μόρια, Επιστήμες Υγείας και Ζωής

    • Μιχαήλ Χυτίρογλου, 18.400 μόρια, Θετικές και Τεχνολογικές Επιστήμες

    • Ιωάννης Καρανάσιος, 18.400 μόρια, Επιστήμες Υγείας και Ζωής

    • Ιωάννα Γιαννακού, 18.225 μόρια, Θετικές και Τεχνολογικές Επιστήμες

    • Αλέξανδρος Αραμπατζής, 18.175 μόρια, Επιστήμες Υγείας και Ζωής

    • Αλέξανδρος Καπλανίδης, 18.175 μόρια, Επιστήμες Οικονομίας και Πληροφορικής
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ