Skip to main content

Κορωνοϊός: Απολυμάνθηκε όλος ο στόλος Ραδιοταξί Mercedes Θεσσαλονίκης

Μαζική απολύμανση όλων των οχήματων του στόλου του Ραδιοταξί Mercedes στη Θεσσαλονίκη για κορωνοϊό - Δείτε τις φωτογραφίες

Σε απολύμανση όλων των οχημάτων του στόλου του, με χρήση προϊόντων που περιέχουν αντιμικροβιακούς παράγοντες κατά των κορωνοϊών, προχώρησε σήμερα το Ραδιοταξί Mercedes στη Θεσσαλονίκη, «δείχνοντας ευαισθησία και σοβαρότητα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε και έχοντας ισχυρή την αίσθηση ευθύνης ανταποκρίνεται σε αυτό που απαιτεί η κοινωνία».

Η απολύμανση πραγματοποιήθηκε από πιστοποιημένη εταιρεία και κάτω από την επίβλεψη γεωπόνου Ανώτατης Εκπαίδευσης και μετά το πέρας της απολύμανσης έχει προσκομισθεί στο Ραδιοταξί πιστοποιητικό εφαρμογής. Στη διαδικασία παραβρέθηκαν ο πρόεδρος και Μέλη του ΔΣ του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί Θεσσαλονίκης.

Το Ραδιοταξί Mercedes ανακοίνωσε επίσης ότι τα μέλη του του έχουν διαρκή ενημέρωση και προβαίνουν σε όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις για την πρόληψη και μετάδοση του COVID-19.

«Η παγκόσμια κατάσταση του COVID-19 επηρεάζει όλες τις μετακινήσεις όμως το ταξί παραμένει η ασφαλέστερη αστική δημόσια υπηρεσία μεταφοράς αποδεικνύοντας την υπεροχή του ως δημόσιο μέσο μεταφοράς», καταλήγει η ανακοίνωση.