Skip to main content

Λεκάκης: Δώσαμε μάχη να αποφασίζει η ίδια η πόλη και όχι τα κόμματα

Συγχαίρει τους δύο συνυποψηφίους του, Ν. Ταχιάο και Κ. Ζέρβα, που πέρασαν στον δεύτερο γύρο, αλλά όσους στάθηκαν δίπλα στη «Θεσσαλονίκη Πρώτη»

Τα συγχαρητήριά του στους δύο συνυποψηφίους του που περνούν στον δεύτερο γύρο για τη δημαρχεία Θεσσαλονίκης, στέλνει σε σημερινό μήνυμά του ο επικεφαλής της παράταξης «Θεσσαλονίκη Πρώτη», Πέτρος Λεκάκης.

«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά από το βάθος της καρδιάς μου όλους τους Θεσσαλονικείς που στις δημοτικές εκλογές ψήφισαν την παράταξή μας “Θεσσαλονίκη Πρώτη”. Επίσης, όλους τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους και τους συνεργάτες μου οι οποίοι ως την τελευταία στιγμή έμειναν δίπλα στην παράταξη και έδωσαν έναν καθαρό και έντιμο εκλογικό αγώνα», αναφέρει ο κ. Λεκάκης.

«Στη "Θεσσαλονίκη Πρώτη" δώσαμε έναν εκλογικό αγώνα με συνέπεια, καθαρές θέσεις και βλέμμα και ήθος απέναντι σε πιέσεις κομμάτων και συστημάτων με μοναδικό στόχο η Θεσσαλονίκη να διατηρήσει την αυτοδιοικητική της παρακαταθήκη και ανεξαρτησία. Ώστε για την πόλη να αποφασίζει η ίδια και όχι τα κόμματα», υπογραμμίζει.

«Τα όσα έγιναν εις βάρος της παράταξής μας ειδικά τον τελευταίο προεκλογικό μήνα δεν έχουν προηγούμενο στην ιστορία της αυτοδιοίκησης. Ωστόσο, μείναμε όρθιοι και θα μείνουμε παρόντες στην πόλη και τον δήμο για μια “Θεσσαλονίκη Πρώτη”», κατέληξε.