Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021
x

ΣΕΙΡΑ ΕΠΑΦΩΝ ΤΟΥ ΙΡΑΝΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Με τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών του Ιράν, Ταχτ Ραβαντσί θα συναντηθεί αύριο στο πλαίσιο του «Enterprise Greece» ο Νίκος Ξυδάκης.

Με μία συνάντηση εργασίας Ελλάδας-Ιράν, με τη συμμετοχή ελληνικών εταιρειών, ξεκινά σήμερα την τριήμερη επίσημη επίσκεψή του στην Αθήνα ο Ιρανός υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για Ευρωπαϊκές Υποθέσεις, Ταχτ Ραβαντσί. Στη συνάντηση, την οποία διοργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου «Enterprise Greece», θα παρευρεθεί και ο Έλληνας ομόλογός του, Νίκος Ξυδάκης.

Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, η κατ' ιδίαν συνάντηση του κ. Ραβαντσί με τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών θα πραγματοποιηθεί αύριο, στις 13:00, ενώ μέχρι την ολοκλήρωση της επίσκεψής του, την Πέμπτη, ο Ιρανός υφυπουργός θα έχει συναντήσεις με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Γιάννη Δραγασάκη, τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνο Σκουρλέτη, τον υπουργό Οικονομίας, Γιώργο Σταθάκη, καθώς και με τον αντιπρόεδρο της Βουλής, Γιώργο Βαρεμένο. Επίσης θα έχει επαφές με Έλληνες επιχειρηματίες.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ