Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022
x

ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ

Ο υπουργός Εσωτερικών ενημέρωσε τους ΟΝΝΕΔίτες για τις αρμοδιότητες του τομέα Μακεδονίας – Θράκης του υπουργείου Εσωτερικών,

Tον υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) επισκέφθηκαν σήμερα στο Διοικητήριο εκπρόσωποι του Συντονιστικού της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης.

Η συνάντηση είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα και κατά τη διάρκειά της ο κ. Καράογλου ενημέρωσε τους ΟΝΝΕΔίτες για τις αρμοδιότητες του τομέα Μακεδονίας – Θράκης του υπουργείου Εσωτερικών, καθώς και για τους στόχους που έχει θέσει ο ίδιος και τις μέχρι τώρα ενέργειές του.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Οργάνωση, «η Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης, Μαρία Σαρηγιαννίδου, ενημέρωσε τον κ. Καράογλου για τις επερχόμενες δραστηριότητες της Οργάνωσης, για τις οποίες ο υφυπουργός έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς έχει διατελέσει και ο ίδιος Πρόεδρος της πολιτικής νεολαίας και δεν παραλείπει ποτέ να δηλώσει τη στήριξή του».

Τέλος, η ΟΝΝΕΔ ευχήθηκε στον κ. Καράογλου κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα εκφράζοντας τη βεβαιότητά τους πως θα συμβάλει αποφασιστικά στην άμεση αναβάθμιση του καίριου και κρίσιμου χαρτοφυλακίου του με γνώμονα το γενικότερο καλό της Βόρειας Ελλάδας.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ