Skip to main content

ΜέΡΑ25: Με ρεκόρ διασωληνωμένων οι εγκληματίες ακόμα δεν έχουν επιτάξει κλινικές

Για εγκληματική δράση κατηγορεί την κυβέρνηση το ΜέΡΑ25, τονίζοντας πως επιμένει συνειδητά στο έγκλημα της μη ενίσχυσης της δημόσιας υγείας.

«Η πανδημία συνεχίζει να καλπάζει στη χώρα μας, μαζί με την εγκληματική δράση μιας Κυβέρνησης που ακόμα και σήμερα με νέο ρεκόρ διασωληνωμένων συμπολιτών μας, δεν έχει επιτάξει τις μεγάλες ιδιωτικές κλινικές στην Αττική» σχολιάζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25, Μιχάλης Κριθαρίδης, με αφορμή το νέο ρεκόρ που κατέγραψε σήμερα ο αριθμός των διασωληνωμένων.

Και προσθέτει: «Το ΜέΡΑ25 ένα χρόνο τώρα καλεί την Κυβέρνηση να ενισχύσει το εθνικό σύστημα υγείας, να επιτάξει τις ιδιωτικές κλινικές, να δημιουργήσει ένα δημόσιο δίκτυο μαζικών τεστ-εμβολιασμού και πρωτοβάθμιας περίθαλψης και παράλληλα να λάβει μέτρα για τα μέσα μεταφοράς, τους χώρους εργασίας και τα σχολεία.

»Η Κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη και ο Υπουργός Υγείας του ο κ. Κικίλιας αντί να προχωρήσουν σε όλα αυτά, συνεχίζουν να επιμένουν συνειδητά στο έγκλημα τόσο της μη ενίσχυσης της δημόσιας υγείας, όσο και της μη επίταξης των ιδιωτικών δομών. Συνεπώς πρόκειται για μια Κυβέρνηση δολοφόνων που δεν διστάζει να θυσιάσει την υγεία και τις ζωές των πολιτών για να υπερασπιστεί τα συμφέροντα των ολιγαρχών αφεντικών της. Οι πολίτες όμως πια και οι υγειονομικοί τους έχουν καταλάβει και δεν θα τους επιτρέψουν να συνεχίσουν αυτό το έγκλημα».