Skip to main content

«Μετάβαση στην καινοτομική, εξωστρεφή και έξυπνη εξειδίκευση» - Εκδήλωση της Περιφέρειας K. Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη

Η παρουσίαση και ενημέρωση για τη Δράση θα γίνει από τα στελέχη της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία» 2021-2027 και της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ ΑΜΚΕ

H Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με  την ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ ΑΜΚΕ, αρμόδιο Εταίρο-Περιφερειακή Μονάδα του Ενδιάμεσου Φορέα του Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία»/ΕΣΠΑ 2021-2027 της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ΕΦΕΠΑΕ, και την υποστήριξη των Επιμελητηρίων ΕΕΘ, ΕΒΕΘ, ΒΕΘ, καθώς και των Συνδέσμων ΣΒΕ & ΣΕΒΕ συνδιοργανώνουν στη Θεσσαλονίκη Ανοικτή Ενημερωτική Εκδήλωση  παρουσίασης της Δράσης Ενίσχυσης Υφιστάμενων Επιχειρήσεων  στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με τίτλο:

«Μετάβαση στην καινοτομική, εξωστρεφή και έξυπνη εξειδίκευση», τη Δευτέρα 26/2/2024 και ώρα 18:00
στην Αίθουσα «Αιμίλιος Ριάδης» στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ-ΗELEXPO (Εγνατίας 154, Είσοδος από την Πύλη Εμπορίου, Θεσσαλονίκη)

(Η αίθουσα είναι προσβάσιμη σε άτομα με περιορισμένη κινητικότητα. Πληροφορίες για συμμετοχή ΑμεΑ στο τηλ.: 2310-480.000).

Την εκδήλωση θα χαιρετήσουν ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, καθώς και εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Η παρουσίαση και ενημέρωση για τη Δράση θα γίνει από τα στελέχη της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία» 2021-2027 και της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ ΑΜΚΕ και θα ακολουθήσει συζήτηση με τους ενδιαφερόμενους   προς επίλυση αποριών.

Η Δράση συγχρηματοδοτείται από Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης με χρήση της κοινής στήριξης (άρθρο 25 ΚΑΝ ΕΕ 1060/2021  για τη χρηματοδότηση παρεμβάσεων που εμπίπτουν στο πεδίο ενισχύσεων του ΕΚΤ+ και Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του Προγράμματος “Κεντρικής Μακεδονία” του ΕΣΠΑ 2021-2027

Για την συμμετοχή τους στην εκδήλωση οι ενδιαφερόμενοι (προαιρετικά) μπορούν να συμπληρώσουν τη φόρμα εγγραφής εδώ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Πρόγραμμα Εκδήλωσης