Skip to main content

Ραντεβού στην Αθήνα δίνουν οι αγρότες της Επανομής - «Αφού έκλεισαν τα αφτιά τους θα τα κλείσουμε κι εμείς στις εκλογές» (video)

Μετά τον φραγμό της ΕΛΑΣ πριν τον κόμβο Πλαγιαρίου, οι αγρότες της Επανομής αποχώρησαν με τα τρακτέρ τους, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για το παναγροτικό συλλαλητήριο

Τα πυρά τους προς την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό εξαπέλυσαν οι αγρότες της Επανομής, στη Θεσσαλονίκη, λέγοντας πως, εφόσον δεν ικανοποιούνται τα αιτήματά τους, θα στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα στη Νέα Δημοκρατία στις κάλπες των Ευρωεκλογών.

Οι αγρότες προσπάθησαν για δεύτερη φορά τις τελευταίες ημέρες να πραγματοποιήσουν μηχανοκίνητη πορεία με τα τρακτέρ τους προς το αεροδρόμιο, ωστόσο η αστυνομία τούς «έκοψε» εκ νέου στον κόμβο του Πλαγιαρίου.

Διαβάστε - Θεσσαλονίκη: Νέο στοπ της ΕΛΑΣ στους αγρότες της Επανομής που ήθελαν να φτάσουν στο αεροδρόμιο (video)

Οι αγρότες έριξαν μπροστά στην κλούβα των ΜΑΤ άδεια βαρέλια πετρελαίου θέλοντας να διαμαρτυρηθούν με αυτόν τον τρόπο για τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού για την επιστροφή του ειδικού φόρου κατανάλωσης.

Αφού παρέμειναν για κάποια ώρα στο σημείο αποχώρησαν με τα τρακτέρ τους προς την Επανομή δίνοντας, όπως είπαν, ραντεβού στο παναγροτικό συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τους ίδιους στην Αθήνα.