Skip to main content

«Να βάλουμε τα μπάζα στη θέση τους» το μήνυμα της ANAKEM στην κοπή της βασιλόπιτας για το 2024

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε εορταστικό κλίμα στο bar ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης

Στη Θεσσαλονίκη, στο Samite Gastro Bar του ξενοδοχείου "Monasty", και σε κλίμα εορταστικό, πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας της ΑΝΑΚΕΜ για το 2024. Τους προσκεκλημένους υποδέχτηκαν η ομάδα και μέλη της διοίκησης, που χαιρέτισαν τους παρευρισκόμενους και μίλησαν για τον κοινό σκοπό, «να βάλουμε τα μπάζα στη θέση τους». «Με όραμα μια Ελλάδα χωρίς παράνομα μπάζα και 230 συνεργαζόμενες μονάδες επεξεργασίας σε όλη την επικράτεια, η ΑΝΑΚΕΜ καλύπτει κάθε περιφέρεια της χώρας και είναι πάντα δίπλα σε όσους κάνουν έργα, προκειμένου να γίνεται με ορθό τρόπο η διαχείριση των αποβλήτων» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Τις θερμές ευχές τους έστειλαν ο Παναγιώτατος κ.κ. Φιλόθεος από την Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης και ο Σεβασμιότατος κ.κ. Βαρνάβας από την Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως & Σταυρουπόλεως, με τους Πανοσιολογιώτατους Αρχιμανδρίτες Μεθόδιο Αλεξίου και Παντελεήμονα Αναστασιάδη, που ευλόγησαν τη βασιλόπιτα. Το μήνυμα της Εκκλησίας στη γιορτή της ΑΝΑΚΕΜ ήταν «να μην υπάρχει σκουπιδότοπος στην πατρίδα».

Image

Μεταξύ των εκλεκτών καλεσμένων, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:
 
Ο Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ΝΔ και βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης και οι βουλευτές Κώστας Γκιουλέκας, Δημήτρης Κούβελας, Άννα Ευθυμίου, Στράτος Σιμόπουλος, Φάνης Παπάς.

Οι Πρόεδροι της ΚΕΔΕ Λάζαρος Κυρίζογλου, δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης, και της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη και οι δήμαρχοι: Καλαμαριάς, Χρύσα Αράπογλου, Νεάπολης-Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης, Θερμαϊκού, Θεόδωρος Τζέκος, Χαλκηδόνας, Σταύρος Αναγνωστόπουλος.

Από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, και οι Αντιπεριφερειάρχες, Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κώστας Γιουτίκας και Υποδομών και Δικτύων Πάρις Μπίλλιας.
 
Ο Μιχάλης Γεράνης, Πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦοΔΣΑ) Κεντρικής Μακεδονίας, ο Γιώργος Τσακούμης, Πρόεδρος ΤΕΕ/ΤΚΜ, ο Άνθιμος Αμανατίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥΑΘ.
 
Την εκδήλωση τίμησαν ακόμα πρόσωπα του πολιτικού και ακαδημαϊκού χώρου, μέλη των Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦοΔΣΑ), διευθυντές υπηρεσιών κοινής ωφελείας, θεσμικά πρόσωπα, φίλοι και συνεργάτες της ΑΝΑΚΕΜ.