Skip to main content

Νέα συνάντηση Καραμανλή - Ζέρβα με μήνυμα στήριξης εν όψει της Κυριακής

Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης αυτή τη φορά η συνάντηση πρώην πρωθυπουργού και δημάρχου

Νέα συνάντηση του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνου Ζέρβα, με τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή, αυτή τη φορά σε κοινή θέα, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Συνάντηση εν όψει δεύτερης Κυριακής των δημοτικών εκλογών στο Ολύμπιον, στην Αριστοτέλους, όπου επίσης ο κ. Καραμανλής συμβολίζει την αμέριστη υποστήριξή του στην υποψηφιότητα Ζέρβα.

Οι κ.κ. Καραμανλής και Ζέρβας είχαν την ευκαιρία να αναλύσουν τα αποτελέσματα της πρώτης Κυριακής και να συζητήσουν τις προοπτικές στις κάλπες του δεύτερου γύρου. 

Ο κ. Καραμανλής δίνει εκ νέου το σήμα για τη στήριξη του κ. Ζέρβα, όπως έκανε και στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, ενώ επιχειρεί να επανασυσπειρώσει το «καραμανλικό» ακροατήριο ώστε να ψηφίσει στις νέες κάλπες. Εξάλλου, οι «καραμανλικοί» της Θεσσαλονίκης αποδείχτηκαν οι πλέον συνεπείς υποστηρικτές του δημάρχου σε αυτές τις εκλογές. 

Η δεύτερη τετ α τετ συνάντηση των δύο ανδρών μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα είναι ξεχωριστής σημασίας, δεδομένου ότι ο πρώην πρωθυπουργός αποφεύγει τέτοιες δημόσιες εμφανίσεις πολιτικής και προσωπικής στήριξης.