Skip to main content

Παπαγεωργίου: Δωρεά λαμπάδων από AS Company σε παιδιά εργαζομένων

Η πρωτοβουλία είχε στόχο να προσφέρει στιγμές χαράς και ξενοιασιάς στα παιδιά του προσωπικού, το οποίο δίνει αγώνα για τον περιορισμό της νόσου

Εκατό πασχαλινές λαμπάδες με παιχνίδια, δωρεά της AS Company A.E. στα παιδιά εργαζομένων του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, έδωσαν μια νότα χαράς στα ίδια και τις οικογένειές τους, τις μέρες του Πάσχα που γιορτάστηκαν στη σκιά του κορονοϊού.

Η πρωτοβουλία είχε στόχο να προσφέρει στιγμές χαράς και ξενοιασιάς στα παιδιά του προσωπικού, το οποίο δίνει τον δικό του αγώνα για τον περιορισμό της νόσου Covid-19. Οι παιχνιδολαμπάδες μοιράστηκαν μαζί με ευχές για χρόνια πολλά και υγεία, σε αυτή τη δύσκολη για όλους συγκυρία, και έκαναν τα παιδικά πρόσωπα να λάμψουν από ενθουσιασμό.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου ευχαριστεί θερμά την AS Company A.E. για τη δωρεά. Ο πρόεδρος του ΔΣ Μιχαήλ Καραβιώτης αναφέρει χαρακτηριστικά: “Η συμβολική αυτή χειρονομία μας γεμίζει ελπίδα. Παρόμοιες ενέργειες δίνουν δύναμη στο Νοσοκομείο να συνεχίσει τον καθημερινό αγώνα του, με συναίσθηση ότι έχει μαζί του όλους όσοι, με κάθε τρόπο και με κάθε είδους δωρεά, στηρίζουν το έργο του”.