Skip to main content

Νοτοπούλου: Το «βλέποντας και κάνοντας» μάς οδήγησε στο σημερινό τραγικό σημείο

Σχόλιο της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνας Νοτοπούλου για τις σημερινές δηλώσεις του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τους κυβερνητικούς χειρισμούς στην πανδημία

Κριτική στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τους κυβερνητικούς χειρισμούς στη διαχείριση της πανδημίας ασκεί με ανακοίνωσή της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου, με αφορμή τις δηλώσεις του στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη.

«Στοχευμένους ελέγχους σε σημεία συνάθροισης του κοινού στη Θεσσαλονίκη, ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Τόσο καιρό γιατί δεν γίνονταν; Ή γίνονταν και ήταν ανεπαρκείς;» διερωτάται η κ. Νοτοπούλου.

«Χιλιάδες αστυνομικοί υπηρετούν και οι υπηρεσίες της ΕΛΑΣ στη Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία ενισχύθηκαν μας είπε ο ίδιος.Τότε γιατί στα διόδια από Θεσσαλονίκη για Αθήνα μέχρι τη Θεσσαλία δεν υπάρχει ούτε ένα αστυνομικό μπλόκο για έλεγχο, ενώ σε όλους τους σταθμούς πριν την Αθήνα υπάρχουν;» συνεχίζει και σχολιάζει:

«Μακάρι η υπομονή μας να είναι για ακόμη δέκα μέρες, όπως λέει ο υπουργός. Μακάρι να πάρει ανάσα το σύστημα υγείας. Χωρίς νέο επιχειρησιακό σχέδιο όμως...

»Η πολιτική τακτική του "βλέποντας και κάνοντας" χωρίς σχέδιο μας έφτασε στο σημερινό τραγικό σημείο.

»Ας ελπίσουμε ότι η συνέχιση της δεν θα μας οδηγήσει σε ακόμη χειρότερες καταστάσεις».