Skip to main content

Όνομα συνδυασμού και υποψηφίους ανακοινώνει ο Λεκάκης

Πυρετός συσκέψεων - Στόχος είναι ως το τέλος του Φλεβάρη να έχει κλείσει το μεγαλύτερο μέρος από τον κεντρικό κορμό του συνδυασμού

Γράφει ο Σαλονικιός

Θέμα ημερών, ενδεχομένως και ωρών είναι, πληροφορούμαι η ανακοίνωση του ονόματος του συνδυασμού τον οποίο καταρτίζουν στελέχη της παράταξης Μπουτάρη, με επικεφαλής τον αντιδήμαρχο Πέτρο Λεκάκη. Έως χθες το βράδυ γίνονταν συνεχείς συσκέψεις προκειμένου να αποφασιστεί ποιο θα είναι το τελικό όνομα του συνδυασμού, ανάμεσα στα δύο, τρία τα οποία είχαν προκριθεί.

Πάντως, όπως μαθαίνω, το όνομα δεν θα παραπέμπει στην «Πρωτοβουλία» παρότι αρκετά στελέχη της, πλαισιώνουν τον Λεκάκη. Η δημοσιοποίηση του ονόματος δεν θα γίνει στο πλαίσιο εκδήλωσης. Θα γίνει μέσω διαδικτύου με την προβολή σχετικού βίντεο το οποίο είναι ήδη έτοιμο.

Παράλληλα, ο συνδυασμός Λεκάκη τρέχει και τα υπόλοιπα θέματα, όπως η αναζήτηση γραφείων και βεβαίως και υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων. Ως προς το πρώτο μαθαίνω ότι τα γραφεία αναμένεται να κλείσουν σήμερα, το αργότερο αύριο και θα είναι πιθανότατα στην περιοχή απέναντι από το Λιμάνι.

Όσον αφορά τις υποψηφιότητες, τα πρώτα ονόματα θα ανακοινωθούν πιθανότατα την προσεχή Δευτέρα, το αργότερο Τρίτη. Στόχος είναι ως το τέλος του Φλεβάρη να έχει κλείσει το μεγαλύτερο μέρος από τον κεντρικό κορμό του συνδυασμού, δηλαδή το 90% των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων.

Τα στελέχη του συνδυασμού, απαντώντας σε όσους εκτιμούν ότι δεν θα καταφέρει αυτό το εγχείρημα να φτάσει ως την κάλπη, τονίζουν πως «με τη δημοσιοποίηση των πρώτων ονομάτων των υποψηφίων θα αντιληφθούν όλοι πόσο καλά προετοιμασμένη είναι αυτή η προσπάθεια». Προαναγγέλλουν, μάλιστα, ότι θα υπάρξουν και άλλες υποψηφιότητες από τους κόλπους της «Πρωτοβουλίας» και όχι μόνο.