Skip to main content

Ορεστιάδα: Νεκρός από κορωνοϊό 51χρονος-Την προηγούμενη έπινε καφέ έξω

Ο 51χρονος υπάλληλος του δήμου Ορεστιάδας ήταν ανεμβολίαστος. Εργαζόταν μέχρι την τελευταία στιγμή ώσπου η υγεία του επιδεινώθηκε ραγδαία.

Πένθος και θλίψη στην Ορεστιάδα, για τον θάνατο 51χρονου υπαλλήλου του δήμου, ο οποίος άφησε χθες την τελευταία του πνοή μέσα στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ μεταφερόταν διασωληνωμένος τα ξημερώματα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Σύμφωνα με το evrosnews, ο άτυχος άνδρας εργαζόταν κανονικά τις τελευταίες ημέρες στην υπηρεσία του στον δήμο και το πρωί της μοιραίας ημέρας τον είδαν φίλοι και γνωστοί να πίνει τον καφέ του στην πόλη.

Τα ξημερώματα ένοιωσε έντονη δύσπνοια, κλήθηκε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που αρχικά τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Ορεστιάδας και αμέσως στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου. Εκεί οι γιατροί τον διασωλήνωσαν αμέσως γιατί είχε έντονα συμπτώματα βαριάς πνευμονίας και έδωσαν εντολή να φύγει αμέσως για το Π.Γ.Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, γιατί στο τεστ που έγινε διαπιστώθηκε πως ήταν θετικός στον κορωνοϊό.

Δυστυχώς ο άνδρας κατέληξε μέσα στο ασθενοφόρο κατά τη διακομιδή του στην Αλεξανδρούπολη, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, τους συναδέρφους του στον δήμο Ορεστιάδας αλλά και τους φίλους του.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο ο 51χρονος ήταν ανεμβολίαστος, ενώ λόγω του γεγονότος ότι βρέθηκε θετικός στον Covid-19 και εργαζόταν ως την τελευταία στιγμή στην υπηρεσία του, θα πρέπει προφανώς οι συνάδερφοι του να υποβληθούν και αυτοί σε έλεγχο ανίχνευσης κορωνοϊού.