Skip to main content

Οριστικά με Βούγια οι Κουράκης, Αβαρλής, Αϊβάζογλου

Σύμφωνα με πληροφορίες τη Δευτέρα πρόκειται να ανακοινωθεί η συνεργασία ενός ακόμη δημοτικού συμβούλου με την «ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη»

Με τον συνδυασμό «ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη» του οποίου υποψήφιος δήμαρχος είναι ο Σπύρος Βούγιας αποφάσισαν τελικά να στρατευτούν οι δημοτικοί σύμβουλοι Ανδρέας Κουράκης, Γιώργος Αβαρλής και Μόνικα Αϊβάζογλου. Η απόφαση ελήφθη χθες το βράδυ σε συνάντηση που είχαν οι τρεις. Είχαν προηγηθεί αρκετές συζητήσεις με τον κ. Βούγια, ενώ οι τρεις είχαν συναντήσεις και με άλλους υποψήφιους. Οι σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν την Δευτέρα, λίγο πριν από την έναρξη της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες τη Δευτέρα πρόκειται να ανακοινωθεί η συνεργασία ενός ακόμη δημοτικού συμβούλου με την «ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη». Πρόκειται για τον Ανέστη Τελίδη ο οποίος μαζί με τοπικούς συμβούλους αποφάσισαν να συμπράξουν με τον κ. Βούγια.

Συνάντηση με Παπανδρέου

Σήμερα το μεσημέρι ο κ. Βούγιας είχε συνάντηση με τον Γιώργο Παπανδρέου ο οποίος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη καθώς ήταν ομιλητής στο «Περιφερειακό Συνέδριο 2019». Οι δυο τους συναντήθηκαν στο «Β» του Βυζαντινού Μουσείου και αντάλλαξαν απόψεις για την πολιτική κατάσταση καθώς και για τα τεκταινόμενα στη Θεσσαλονίκη. Ο κ. Βούγιας ενημέρωσε τον πρώην πρωθυπουργό για την προσπάθεια που κάνει για τον δήμο Θεσσαλονίκης και ο κ. Παπανδρέου είπε πως στηρίζει αυτήν του την προσπάθεια.