Skip to main content

Πανελλαδικές - Λιμενικό: Οι δεκτοί υποψήφιοι για προκαταρκτικές εξετάσεις

Το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής εξέδωσε τον πίνακα με τους δεκτούς υποψήφιους για συμμετοχή στις εξετάσεις μέσω πανελλαδικών.

Εκδόθηκε από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ο πίνακας δεκτών υποψηφίων για συμμετοχή στις Προκαταρκτικές Εξετάσεις (Π.Κ.Ε.) του διαγωνισμού για την εισαγωγή ιδιωτών στις Σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων, το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022, με το σύστημα των πανελλαδικών εξετάσεων.

Επιπλέον, εκδόθηκε και το πρόγραμμα των Προκαταρκτικών Εξετάσεων, στο οποίο αναγράφεται ο τόπος και ο χρόνος παρουσιάσεως των υποψηφίων σε αυτές. Για την πληρέστερη ενημέρωσή τους, οι υποψήφιοι/ες θα πρέπει να μελετήσουν αναλυτικά τις παρεχόμενες οδηγίες διεξαγωγής των Π.Κ.Ε.

Οι υποψήφιοι/ες θα πρέπει να αποστέλλουν στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail): ikanoipke2021@hcg.gr τις Βεβαιώσεις Ικανότητας (Καταλληλότητας) που θα λάβουν από τα Εξεταστικά Κέντρα των στρατιωτικών σχολών ΣΣΕ - ΣΝΔ- ΔΑΕ- ΣΣΑΣ-ΣΜΥ, προκειμένου να θεωρηθούν αυτοδικαίως ικανοί/ες και για τις Σχολές του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. (ήτοι δίχως να προσέλθουν στις προκαταρκτικές εξετάσεις του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.).

Τα σχετικά έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. (http://www.hcg.gr), στην ιστοσελίδα καταχώρισης αιτήσεων (https://sxolesls.hcg.gr), καθώς και στο κτήριο του αρχηγείου Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ., στην Ακτή Βασιλειάδη, Πύλες Ε1 - Ε2.