Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022
x

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΡΟΣ ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟ: ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ

Ο βουλευτής της ΝΔ απάντησε στον πρόεδρο της ΠΟΑΣΥ - «Δεν γνωρίζω τα κίνητρα της αναίτιας επίθεσης εναντίον μου», σημείωσε.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μπάμπης Παπαδημητρίου, απαντά με ανακοίνωσή του στον πρόεδρο της ΠΟΑΣΥ, Γρηγόρη Γερακαράκο, με αφορμή την αποχώρηση του δεύτερου από το πάνελ του ΣΚΑΪ το πρωί της Πέμπτης (2.21.2021) διαμαρτυρόμενος για τον χαρακτηρισμό «μπάτσους» που χρησιμοποίησε ο βουλευτής.

Διαβάστε ακόμη: Αστυνομικοί Κοζάνης: «Μπάτσους» μας λένε οι κακοποιοί και οι αντιεξουσιαστές

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο Γρηγόρης Γερακαράκος χαρακτήρισε ως ύβρη το γεγονός ότι ο βουλευτής Μπάμπης Παπαδημητρίου χρησιμοποίησε τον όρο «μπάτσους» για να χαρακτηρίσει αστυνομικούς.

Αφού δεν πείστηκε από τις εξηγήσεις των παρουσιαστών ότι ο βουλευτής χρησιμοποίησε τον συγκεκριμένο όρο ως παράδειγμα ότι κάποιοι αποκαλούν έτσι τους αστυνομικούς, ο κ. Γερακαράκος είπε «εδώ που καθόταν ο υβριστής δεν μπορεί να κάθεται ο πρόεδρος των αστυνομικών όλης της χώρας» και αποχώρησε από το πάνελ.

«Πληροφορήθηκα πριν από λίγο ότι δημιουργήσατε σήμερα τηλεοπτικό θέαμα και ότι καταφέρεστε δημοσίως σε βάρος μου διακινώντας τον απαράδεκτο και ψευδή ισχυρισμό ότι θεωρώ “μπάτσους” τους αστυνομικούς. Θέλω να πιστεύω ότι κάτι δεν καταλάβατε ή ότι κάπως μπερδευτήκατε. Ότι δηλαδή δεν αντιληφθήκατε πως απευθυνόμενος με ειρωνική και επικριτική διάθεση προς τον συνομιλητή μου, βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ τον κατηγόρησα πως το μόνο που ενδιαφέρει την αξιωματική αντιπολίτευση είναι “να τρυπήσουμε τους μπάτσους”, αναφορά που με απόλυτη σαφήνεια καταδικάζει την υποτιμητική αντίληψη που διακινείται στον συγκεκριμένο πολιτικό χώρο σε βάρος των αστυνομικών.

Δεν γνωρίζω τα κίνητρα της αναίτιας επίθεσης εναντίον μου. Δεν σας επιτρέπω όμως να με κατηγορείτε, με τον τρόπο μάλιστα που το κάνατε, όταν σταθερά και αταλάντευτα, ακόμη και σε πολύ δύσκολες στιγμές, είμαι από τους λίγους που υπερασπίζεται χωρίς υπεκφυγές το έργο και κυρίως τις γυναίκες και τους άνδρες της Αστυνομίας.

Όταν θυμώνετε και κυνηγάτε και προσβάλλετε έναν άνθρωπο, δημοσιογράφο, βουλευτή, καλά θα κάνετε να γνωρίζετε την προσωπικότητα, το έργο του και τη στάση ζωής του. Διαφορετικά με τη συγκεκριμένη στάση σας, επιβεβαιώνετε όσους δηλητηριάζουν τους συμπολίτες μας εναντίον του δύσκολου έργου των αστυνομικών».

Διαβάστε επίσης: ΕAYΘ για Παπαδημητρίου: Δεν είμαστε «μπάτσοι» - Ζητείται πολιτική ορθότητα και σοβαρότητα
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ