Skip to main content

Ποιοι ευχήθηκαν στον Ζέρβα για την ονομαστική εορτή του

Οι ευχές στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα υποβάλλονταν με κάθε τρόπο: δια ζώσης, τηλεφωνικά, αλλά και μέσω των social media.

Γράφει ο Σαλονικιός

Εκατοντάδες ήταν οι ευχές τις οποίες δέχθηκε χθες ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας με αφορμή την ονομαστική εορτή του. Όπως με ενημερώνει αρμόδια πηγή οι ευχές υποβάλλονταν με κάθε τρόπο: δια ζώσης, τηλεφωνικά, αλλά και μέσω των social media.

Μεταξύ όσων του ευχήθηκαν τηλεφωνικά σημειώνω τα πλέον χτυπητά ονόματα: ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, ο πρώην πρωθυπουργός και επίσης εορτάζων Κώστας Καραμανλής, ο επίσης εορτάζων υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής (του Αχιλλέα), ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας, οι βουλευτές Σταύρος Καλαφάτης, Σάββας Αναστασιάδης, Δημήτρης Κούβελας και Χάρης Καστανίδης, οι πρώην υπουργοί Γιώργος Ορφανός και Παύλος Γερουλάνος κ.ά.

Επίσης από νωρίς το πρωί ήταν δεκάδες τα υπηρεσιακά στελέχη του δήμου τα οποία πέρασαν για σύντομες ευχές από το γραφείο του δημάρχου. Αργά το βράδυ σειρά είχαν τα πολιτικά στελέχη και οι συνεργάτες του Ζέρβα οι οποίοι πέρασαν από το γραφείο του για να του ευχηθούν. Ήταν εκεί οι αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξής του, πρόεδροι νομικών προσώπων και φυσικά οι συνεργάτες του. Όπως πληροφορούμαι έρευσε αρκετό κρασί, συνοδεία μπουφέ.

Πολύχρονος και το χρόνου με υγεία!