Skip to main content

Ποικιλία γεύσεων και πιάτα από όλο τον κόσμο στο Mediterranean Cosmos

Τα διαφορετικά μενού των εστιατορίων και καφέ του Mediterranean Cosmos εγγυώνται ότι κάθε μέλος της παρέας ή της οικογένειας θα βρει αυτό που θέλει.

Με δυσκολία μπορεί ένας επισκέπτης του Mediterranean Cosmos να αντισταθεί και να μην απολαύσει ένα γεύμα ή ένα δροσερό καφέ στο εμπορικό κέντρο μετά τις αγορές του.

Η σκιά, τα αναπαυτικά καθίσματα, η δροσιά δίπλα στο σιντριβάνι και το ευχάριστο περιβάλλον στα πολλά εστιατόρια και καφέ είναι το απόλυτο δέλεαρ για όσους θέλουν να ολοκληρώσουν με τον πιο ευχάριστο τρόπο τη βόλτα τους. Προσφέροντας μάλιστα μια μεγάλη γκάμα μενού και γεύσεων, μπορούν να ικανοποιήσουν τα γούστα και των πιο απαιτητικών δίνοντας την κατάλληλη λύση για κάθε ώρα της ημέρας. 

Στην αυλή του Biscotto μπορείς να απολαύσεις από έναν καφέ και σνακ μέχρι το πιο δροσιστικό και πολύχρωμο κοκτέιλ. Ειδικά αν αποφασίσεις να επισκεφθείς τον χώρο την Πέμπτη η φιλόξενη αυλή του θα μετατραπεί σε «Αυλή των Γεύσεων» με Dirty Pork στο πιάτο σου και συνοδεία Καϊπιρίνια ή Rabo-de-Galo στο ποτήρι σου.
Όπως αποκαλύπτει και το όνομα του, το Cafe Brulee μπορεί να καλύψει τα γούστα και των πιο απαιτητικών στον καφέ σερβίροντας ποιοτικό ζεστό και κρύο καφέ σε μεγάλες κούπες ή απίθανα γυάλινα ποτήρια. Στους δίσκους που περνούν από μπροστά σου, εντοπίζεις λαχταριστά burger και δροσερές μπύρες που θα αποτελέσουν για πολλούς θαμώνες το κατάλληλο κλείσιμο μιας ημέρας μετά από μια μεγάλη βόλτα για ψώνια. Στον καφέ εξειδικεύεται και το Tothelo, Coffe & Cocktail House, που προσφέρει δίπλα στο σιντριβάνι του Mediterranean Cosmos πρώτοτυπες προτάσεις καφε αλλά και τα δημοσιλέστερα κοκτέιλ από όλο τον κόσμο δίνοντας επιλογές για κάθε στιγμή της ημέρας.

Για αυτούς που η αγαπημένη τους στιγμή είναι το brunch, τα βήματά τους τους οδηγούν στα σκιέρα τραπεζάκια του Estrella το οποίο έχει συνδεθεί άρρηκτα με την τέχνη του brunch και το γνωστό πλέον μπουγατσάν. Οι επιλογές όμως του πρωινού ή του brunch δεν τελειώνουν εκεί. Στο Per Se, γευστικές ομελέτες και pancakes σερβίρονται μαζί με σπιτικές λεμονάδες και φρεσκοστυμμένες πορτοκαλάδες. Η λίστα με τις επιλογές δεν τελειώνει εκεί. Το The Prince Braserie συνδυάζει σε καλοστημένα, μοντέρνα πιάτα ιδιαίτερες γεύσεις, που συνδυάζονται με ένα ευφάνταστο μενού από κοκτέιλ.

Για όσους ωστόσο επιζητούν άρωμα Ιταλίας, μπορούν να επιλέξουν το La Pasteria Cucina Italiana για να γευτούν μακαρονάδες και πίτσα αλλά και millefoglie με παγωτό βανίλια και σοκολάτα για γλυκό. Για όσους προτιμούν το αμερικανικό στιλ, η λύση είναι τα TGI Fridays με τα ζουμερά burgers και τις δροσερές σαλάτες. Για τους πολλούς που θα αναζητήσουν ένα γλυκό, ένα από τα γνωστά brand στην ζαχαροπλαστική, το Plaisir, τους περιμένει ανοιχτό για να προσφέρει γευστικά και ποιοτικά του επιδόρπια.

Και όλα αυτά μόνο στην εξωτερική πλατεία του Mediterranean Cosmos. Στο food court, υπάρχουν συγκεντρωμένα πιάτα από κουζίνες όλου του κόσμου και μια μεγάλη γκάμα από γλυκά και ροφήματα. Από μπουρίτο και φαλάφελ μέχρι μακαρόνια και γύρο και από παγωτό μέχρι λαχταριστά τσουρέκια και, ο αριθμός και τα διαφορετικά μενού των μαγαζιών εγγυώνται ότι κάθε μέλος της παρέας ή της οικογένειας θα βρει αυτό που αναζητάει.