Skip to main content

Πλαστογραφία εγγράφου καταγγέλει ο ΣΥΡΙΖΑ - Προσφεύγει στη Δίωξη Ηλ. Εγκλήματος

Στα social media διακινείται πλαστό έγγραφο με την υπογραφή του Αλέξη Τσίπρα, που περιλαμβάνει οδηγίες για τον τρόπο παρουσίασης των συζυγοκτονιών

Με προσφυγή στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και αναφορά στο Twitter απαντά η Κουμουνδούρου στην πλαστογράφηση κοινοβουλευτικού εγγράφου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Για τη χυδαία αυτή ανάρτηση και την πλαστογραφία ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ προσφεύγει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Τόσο για τον πλαστογράφο όσο και για όσους την αναπαράγουν» σχολίασε στο Twitter η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Τάνια Καραγιάννη, καθώς το παραποιηθέν έγγραφο έκανε το γύρο των ελληνικών μέσων κοινωνικής δικτύωσης σήμερα, μέσω ανώνυμων λογαριασμών.

Επιπλέον, η Κουμουνδούρου ανέφερε το συγκεκριμένο συμβάν και στην εταιρία Twitter, ενημερώνοντας την αναλυτικά για την πλαστογραφία, προκειμένου να επιληφθεί του θέματος.

Με βάση την εικόνα του εγγράφου, φαίνεται πως κάποιο από τα κοινοβουλευτικά έγγραφα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «αξιοποιήθηκε» ως μήτρα για τα λογότυπα και τον αριθμό πρωτοκόλλου, έχοντας προστεθεί το νέο περιεχόμενο, κατά τη διάρκεια της πλαστογραφίας. Για το λόγο αυτό, αναμένεται κατά πληροφορίες και παρέμβαση από πλευράς της Βουλής των Ελλήνων, εντός της ημέρας.

Σημειώνεται πως στα social media διακινείται πλαστό έγγραφο με την υπογραφή του Αλέξη Τσίπρα, που περιλαμβάνει οδηγίες για τον τρόπο παρουσίασης των συζυγοκτονιών που έχουν συγκλονίσει τις τελευταίες ημέρες τη χώρα μας.