Παρασκευή 14 Μαΐου 2021
x

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Ο ισχυρός άνδρας των «σταχυοφόρων», Ηλίας Θεοδωρίδης καλεί οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο να εκδηλώσει έμπρακτα το ενδιαφέρον του για τις μετοχές

Οριστική απόφαση πώλησης των μετοχών έλαβε και δημοσιοποίησε μέσω ανακοίνωσης του ο μεγαλομέτοχος του Αγροτικού Αστέρα, Ηλίας Θεοδωρίδης.

Σ' αυτήν αναφέρεται: «Σε συνέχεια της συνέντευξης τύπου, και όσων ανέφερα με την παρούσα δηλώνω ότι τόσο εγώ, όσο και ο αδελφός μου Δημήτριος Θεοδωρίδης, αποχωρούμε οριστικά κι αμετάκλητα από την Π.Α.Ε. Η απόφαση αυτή ελήφθη μετά από ώριμη σκέψη και οι λόγοι είναι αυτοί που ανέφερα. Επιγραμματικά επισημαίνω ότι στην απόφασή μου αυτή «αναγκάστηκα» εκ των πραγμάτων να οδηγηθώ, δεδομένου ότι είμαι εντελώς απογοητευμένος, δυσαρεστημένος και πικραμένος από την εν γένει αντιμετώπιση προς το πρόσωπο μου και ιδίως από τον «πόλεμο» και την άνευ λόγου και αιτίας της «κόντρας» του ερασιτέχνη με την Π.Α.Ε. Ειδικότερα καλούμαι να απολογηθώ γιατί η Π.Α.Ε. δεν καταβάλλει στον ερασιτέχνη τα «νόμιμα» και αυτά που «δικαιούται», ενώ «έντεχνα» παραβλέπεται και αποσιωπάται η όλη προσφορά την οποία έχω κάνει προς αυτόν η οποία, πλην των άλλων, αποτιμάται και σε αρκετές χιλιάδες ευρώ. Και όλα αυτά με ατράνταχτα στοιχεία και αποδείξεις που παρέθεσα στην συνέντευξη τύπου.

Όταν για πρώτη φορά ασχολήθηκα με τον Αγροτικό Αστέρα η ομάδα ήταν εντελώς ανυπόληπτη ποδοσφαιρικά, ανύπαρκτη θα έλεγα, και κινείτο μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, δεδομένου ότι τότε είχε πέσει από τη Β΄ Εθνική Κατηγορία στην Γ΄ Εθνική ( τότε επαγγελματική κατηγορία) και στη συνέχεια απευθείας λόγω οικονομικών προβλημάτων στην τότε Δ΄ Εθνική Κατηγορία.

Σήμερα μετά από πέντε ( 5 ) χρόνια παραμονής μου στα διοικητικά του Αγροτικού Αστέρα ( 2 στον Ερασιτέχνη και 3 στην Π.Α.Ε. ) αποχωρώ αφήνοντας την ομάδα στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα της FOOTBALLLEAGUE, που είναι η υψηλότερη θέση που έχει καταλάβει ποτέ, τουλάχιστον εδώ και 30 χρόνια. Παραδίδω μία Π.Α.Ε. η οποία εκτός του γεγονότος ότι κατάφερε να καταξιωθεί ποδοσφαιρικά σε όλη την Ελλάδα, είναι και μια από τις πιο υγιείς και οικονομικά εύρωστες ομάδες της FOOTBALL LEAGUE η οποία δεν έχει σήμερα καμία απολύτως οφειλή ή χρέος προς οποιοδήποτε  και αποτελεί ένα μοντέλο για τα σημερινά ποδοσφαιρικά δεδομένα. Για όλους τους παραπάνω λόγους «αναγκάζομαι» να αποχωρήσω, ενώ η απόφαση μου, όπως προανέφερα, είναι οριστική και αμετάκλητη και καλώ οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο να εκδηλώσει έμπρακτα το ενδιαφέρον του για την αγορά των μετοχών της Εταιρείας».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ