Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022
x

ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΤΕ ΣΕ 3 ΒΗΜΑΤΑ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ATTICA BANK

Η Attica Bank σχεδίασε ένα καταναλωτικό δάνειο το οποίο μπορεί να σας δώσει την ευελιξία που χρειάζεστε, για οφειλές, αγορές και υποχρεώσεις σας

Αν νιώθετε ότι οι λογαριασμοί και οι υποχρεώσεις, οι ανάγκες και οι οφειλές έχουν γεμίσει το email σας και το ταχυδρομικό σας κουτί, η Attica Bank σας... νιώθει! Σχεδίασε, λοιπόν, ένα καταναλωτικό δάνειο το οποίο μπορεί να σας δώσει την ευελιξία που χρειάζεστε, για να διευθετήσετε οφειλές, να κάνετε αγορές και να τακτοποιήσετε υποχρεώσεις της εποχής.

1. Aνακαλύψτε το καταναλωτικό δάνειο Attica Συμφέρον

Το Καταναλωτικό δάνειο Attica Συμφέρον προσφέρει ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, σταθερό επιτόκιο 8,5% αποκλειστικά για όλες τις αιτήσεις που θα υποβληθούν έως τις 31 Δεκεμβρίου 2021.

2. Υπολογίστε τις δόσεις όπου κι αν βρίσκεστε

Η ευελιξία του δανείου ξεκινά πριν ακόμα το αποκτήσετε, καθώς η Attica Bank, συντονισμένη με τον ψηφιακό τρόπο ζωής μας, σας προσφέρει τη δυνατότητα να υπολογίσετε online μόνοι σας τις δόσεις του Attica Συμφέρον, συμπληρώνοντας απλά το ποσό που θέλετε και τους μήνες αποπληρωμής. Επισκεφτείτε τον υπολογιστή δανείου εδώ: https://www.atticabank.gr/el/attica-synferon-loan-calculator

3. Αξιοποιήστε το για διαφορετικούς σκοπούς

Αξίζει να σημειωθεί ότι το δάνειο αυτό έχετε τη δυνατότητα να το χρησιμοποιήσετε για διάφορους σκοπούς: οικιακές αγορές, επισκευές, αγορά εξοπλισμού. Παράλληλα, μπορείτε να καλύψετε τα τρέχοντα έξοδα όπως τα σχολικά δίδακτρα, τα ιατρικά έξοδα ή ακόμα και οφειλές προς το δημόσιο κι έκτακτες εισφορές.

Το Attica Συμφέρον ισχύει για ποσά από €1.500 έως €25.000 και διάρκεια: από 6 έως 60 μήνες για ποσό δανείου €1.000 - €5.000, από 6 έως 84 μήνες για ποσό δανείου €5.000,01 - €25.000. Η εξόφληση γίνεται σε μηνιαίες τοκοχρεωλυτικές δόσεις με πολλαπλούς τρόπους.

Για αναλυτικές πληροφορίες σε σχέση με τους λεπτομερείς όρους διάθεσης του Καταναλωτικού Δανείου Attica Συμφέρον της Attica Bank, απευθυνθείτε στα καταστήματα της Attica Bank ή καλέστε στο τηλέφωνο 210-366 9000 ή επισκεφθείτε το site της Attica Bank και υπολογίστε τις δόσεις σας online.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ