Skip to main content

Πρόεδρος ξενοδόχων: Θετική η παρουσία Μυστακίδη στη Θεσσαλονίκη, λάθος η απομάκρυνση του εξοπλισμού από το Nikopolis

Τι δήλωσε ο πρόεδρος τη Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης για την επιχειρηματική κόντρα σχετικά με το ξενοδοχείο Nikopolis

Τοποθέτηση σχετικά με την απομάκρυνση εξοπλισμού από το σε λειτουργία ξενοδοχείο Nikopolis στην ανατολική Θεσσαλονίκη, θέμα που αποκάλυψε η Voria.gr, έκανε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για την παρουσίαση των κλαδικών εκθέσεων στη ΔΕΘ, Hotelia και Philoxenia, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης Ανδρέας Μανδρίνος.

Υπενθυμίζεται ότι, παρουσία δικαστικού επιμελητή, συνεργείο μεταφορικής εταιρείας άρχισε να σηκώνει έπιπλα και άλλα κινητά περιουσιακά στοιχεία του ξενοδοχείου στο πλαίσιο κατάσχεσης εκ μέρους του κ. Μυστακίδη, ενώ αυτό βρίσκεται κανονικά σε λειτουργία.

Ο κ. Μανδρίνος υπογράμμισε ότι ο κ. Μυστακίδης είναι ένας σημαντικός επιχειρηματίας, τονίζοντας ότι «η επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη επηρεάζει θετικά το επιχειρηματικό της γίγνεσθαι».

Ωστόσο, σημείωσε ότι «ήταν λάθος οι ενέργειες των ανθρώπων του κ. Μυστακίδη να απομακρύνουν τον εξοπλισμό από το ξενοδοχείο», ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει πως «οι ενέργειες αυτές επηρεάζουν την εικόνα του κ. Μυστακίδη, αλλά και την εικόνα του τουριστικού προϊόντος της Θεσσαλονίκης».

Σημειώνεται ότι το ξενοδοχείο έχει περάσει στην ιδιοκτησία του κ. Μυστακίδη, ενώ μισθωτής είναι ο προηγούμενος ιδιοκτήτης του Nikopolis Χρήστος Καλιακάτσος.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με την υπόθεση εδώ: Θεσσαλονίκη: Επιχειρηματική κόντρα για το Nikopolis – Σηκώνουν έπιπλα ενώ το ξενοδοχείο είναι σε λειτουργία!