Skip to main content

Ψηφίδης: Πιστεύω θα τα καταφέρουμε, ο Άρης έχει βρει το δρόμο του

Την άποψή του πως ο Άρης δικαιούται να αγωνιστεί στη Football League, και πως θα καταφέρει να ιδρύσει νέα ΠΑΕ εξέφρασε ο Γιάννης Ψηφίδης.

Στον τηλεοπτικό σταθμό της «ΕΤ3» μίλησε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Άρη, Γιάννης Ψηφίδης, ο οποίος εξέφρασε την άποψή του πως οι «κιτρινόμαυροι» δικαιούνται να αγωνιστικού στη Football League, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στον Θόδωρο Καρυπίδη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Ασχολούμαστε συνέχεια με το θέμα της αδειοδότησης. Έχουμε χωρίσει με το νομικό τμήμα το θέμα σε δύο διαφορετικούς δρόμους. Ένας με το αγωνιστικό και την άνοδο, περιμέναμε την εξέλιξη να είμαστε σίγουρα πρώτοι. Στο άλλο με το οποίο ασχολούμαστε είναι το νομικό και οι νόμοι που επικρατούν. Επιμένουμε και θα αποδείξουμε, ότι το πρώτο θέμα του ποδοσφαιρικού Άρη προηγείται και μετά έρχονται τα υπόλοιπα. Και πιστεύω θα τα καταφέρουμε.

Να πάρουμε από τα κέντρα αποφάσεων στην Αθήνα, να πάρουμε το δικαίωμα να κάνουμε την νέα ΠΑΕ. Θέλουμε χρόνο για να βρούμε τον επενδυτή, να κάνουμε την γενική συνέλευση, μετά να πάρουμε την αδειοδότηση. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε, αθλητικά ο Άρης έχει βρει τον δρόμο του. Εμείς πετύχαμε τον αθλητικό κομμάτι και όλοι πρέπει να συμφωνήσουν και να βοηθήσουν. Απαιτούμε ο Άρης να πάρει στην θέση που του αρμόζει. Έχουμε δίκιο και θα το αποδείξουμε.

Θα ζητήσουμε την βοήθεια του Υπουργού ώστε να προχωρήσουμε ποδοσφαιρικά εκεί που πρέπει. Θα γίνει αυτή την εβδομάδα η συνάντηση με τον κ. Κοντονή και πιστεύω ότι θα συμφωνήσει ότι ο δρόμος μας είναι η Football League. Στην Αθήνα είναι τα κέντρα αποφάσεων, δεν είμαστε συνηθισμένοι σε αυτό. Αυτό που είδα κάτω με τρομάζει, αλλά δεν θα περάσει στον Άρη. Αν είχαμε βγει πέρυσι πρώτοι δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Ο νόμος είναι ίδιος με πέρυσι, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι βάζουν προβλήματα».

Για τον Καρυπίδη και το αν θα είναι αυτός ο νέος επενδυτής: «Θέλω να πληροφορήσω ότι ο κ. Καρυπίδης σε μία εβδομάδα έστησε μία ομάδα, πρέπει να σεβόμαστε την… άνεση που δημιουργήθηκε φέτος, όπως επίσης ότι ο κ. Καρυπίδης δεν οφείλει σε κανέναν τίποτα. Είναι συνεπέστατος και προς τον Ερασιτέχνη. Δεν έχει καμία οφειλή. Έχει εκπληρώσει όλους τους όρους. Είναι επιθυμία του να πάρει τις μετοχές της νέας ΠΑΕ κάτι που υπάρχει και στο μνημόνιο που έχουμε υπογράψει.

Δεν έχει εμφανιστεί κανείς, είναι ο μοναδικός που υπάρχει. Αν βρεθεί κάποιος που θα προσφέρει κάτι υψηλότερο, τα μέλη της Γ.Σ. θα αποφασίσουν. Θέλουμε χρόνο και αυτό να μας το επιτρέψει η ΕΕΑ, σήμερα πρέπει να πάρουμε το ΟΚ να προχωρήσουμε ποδοσφαιρικά, να στήσουμε την νέα ΠΑΕ και την νέα ομάδα. Να προχωρήσουμε όπως πρέπει. Η παλιά ΠΑΕ ήταν Άρης Θεσσαλονίκης, τώρα θέλουμε να ιδρύσουμε νέα ΠΑΕ Αρης με νέο ΑΦΜ».