Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019
x

ΣΑΛΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΚΑΡΑΒΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟ ΚΟΛΠΟ

Το καραβάκι «Κωσταντής» ανοίγει τα πανιά του σήμερα 1η Μαΐου και θα πλέει στον Θερμαϊκό Κόλπο έως τα τέλη του Οκτωβρίου.

Έτοιμο να σαλπάρει στα νερά του Θερμαϊκού Κόλπου από σήμερα Πρωτομαγιά είναι το καραβάκι «Κωσταντής».

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία Karavakia Thessaloniki Waterbus, ο «Κωσταντής» ανοίγει τα πανιά του σήμερα 1η Μαΐου και θα πλέει στον Θερμαϊκό έως τα τέλη του Οκτωβρίου.

«Αποχαιρετάμε τον χειμώνα που μας πέρασε, καλωσορίζουμε την άνοιξη του 2019 και με πλώρη τον "Κωσταντή" σας περιμένουμε όλους την Πρωτομαγιά να πιάσουμε τον Μάη στη θάλασσα και να ζήσουμε μαζί στιγμές χαλάρωσης στα φιλόξενα νερά του Θερμαικού κόλπου έως τα τέλη Οκτώβρη» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Απώτερος σκοπός της εταιρείας μας είναι η άμεση, άνετη και άριστη εξυπηρέτησή σας. Υποσχόμαστε σε όλους εσάς που μας στηρίζετε τόσα χρόνια, πως για άλλη μία χρονιά θα είμαστε δίπλα σας με επαγγελματισμό και ακρίβεια στα δρομολόγιά μας (από και προς το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, τον Λευκό Πύργο, την Περαία και τους Νέους Επιβάτες)».

Και φέτος θα υπάρχει το info point πίσω από το Βασιλικό θέατρο στην παραλία της Θεσσαλονίκης ενώ το κοινό θα μπορεί να απευθυνθεί για πληροφορίες και στο 12ωρο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ