Skip to main content

Συνάντηση σε καλό κλίμα Ζέρβα-Γάκη μετά την παραίτηση Ταχιάου

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μετά από πρωτοβουλία του δημάρχου Θεσσαλονίκης, εν όψει των εξελίξεων στην παράταξη της αντιπολίτευσης

Συνάντηση με τον δημοτικό σύμβουλο της παράταξης «Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα» Βασίλη Γάκη είχε σήμερα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, λίγες ημέρες μετά την παραίτηση του επικεφαλής του συνδυασμού Νίκου Ταχιάου.

Η συνάντηση, η οποία διήρκησε για περίπου μια ώρα, πραγματοποιήθηκε μετά από πρωτοβουλία του ίδιου του δημάρχου, εν όψει των εξελίξεων που αναμένονται στην παράταξη «Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα».

Οι δύο άντρες συναντήθηκαν στο δημαρχείο και πληροφορίες αναφέρουν ότι επικράτησε καλό κλίμα. Στόχος είναι πάντως από την πλευρά της δημοτικής αρχής να υπάρχει πνεύμα συνεργασίας για τα σοβαρά θέματα της πόλης.

Ο κ. Γάκης όλο το προηγούμενο διάστημα είχε ουσιαστικά αναλάβει έναν άτυπο ρόλο «επικεφαλής» της παράταξης καθώς αναπλήρωνε συχνά τον πρόεδρο της «Αττικό Μετρό Α.Ε.» Νίκο Ταχιάο, ο οποίος λόγω φόρτου εργασίας απουσίαζε τις περισσότερες φορές από τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου.

Ωστόσο, ο κ. Γάκης έχει ξεκαθαρίσει για τη διαδοχή Ταχιάου ότι όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης είναι παρόντες στη μάχη των προτάσεων και των διεκδικήσεων για μια καλύτερη πόλη.