Skip to main content

Συνάντηση Μπουτάρη – Νοτοπούλου αύριο στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης

Ο δήμαρχος θα συναντηθεί με την υποψήφια δήμαρχο, με ατζέντα ζητήματα της Θεσσαλονίκης. Πρώτη συνάντηση μετά την αποχώρησή της από το ΥΜΑΘ

Συνάντηση με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, θα έχει αύριο στις 13:00, στο γραφείο του, στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης, η υποψήφια δήμαρχος, Κατερίνα Νοτοπούλου.

Είναι η πρώτη επίσημη και θεσμική συνάντησή τους από τότε που η κ. Νοτοπούλου αποχώρησε από το υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης και η πρώτη με την ιδιότητά της ως υποψήφιας δημάρχου Θεσσαλονίκης.

Στη συνάντηση μάλιστα αναμένεται πέραν των πολιτικών ζητημάτων, να αναλυθούν και σειρά από ζητήματα της Θεσσαλονίκης, καθώς η κ. Νοτοπούλου προτίθεται το επόμενο διάστημα να ανακοινώσει τις θέσεις της και το πρόγραμμά της προεκλογικά για το δήμο.

Θυμίζουμε ότι η κ. Νοτοπούλου ήταν από τις πρώτες που είχαν χαιρετίσει την απόφαση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, να στηρίξει και για τρίτη θητεία στο δήμο Θεσσαλονίκης τον Γιάννη Μπουτάρη, ο οποίος στην πορεία ανακοίνωσε την απόσυρσή του από τη διεκδίκηση του δήμου, με αποτέλεσμα η επιλογή του κ. Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ ήταν η κ. Νοτοπούλου.

Η σχέση Νοτοπούλου – Μπουτάρη δεν ήταν πάντα ανέφελη, αντιθέτως πριν από καιρό δοκιμάστηκε με εκατέρωθεν ανακοινώσεις, όμως γρήγορα αποκαταστάθηκε, καθώς δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις.