Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021
x

ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗ: ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΚΗ Η ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΜΠΟΓΔΑΝΟΥ

Σε επίσημη ανακοίνωση αναφορικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του υπουργού Επικρατείας, Γιώργου Γεραπετρίτη, προέβη το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ

«Πριν καλά-καλά στεγνώσει το μελάνι της διαγραφής Μπογδάνου από την ΚΟ της ΝΔ, ο κ. Γεραπετρίτης διευκρινίζει ότι παραμένει μέλος του κόμματος και αφήνει μάλιστα παράθυρο επιστροφής του», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Διαβάστε: Γεραπετρίτης: Η διαγραφή του Μπογδάνου δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα στη ΝΔ

«Δεν περιμέναμε τόση ειλικρίνεια από τον στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού για την υποκριτική και προσχηματική διαγραφή Μπογδάνου, που αναγκάστηκε ο κ. Μητσοτάκης να ανακοινώσει, μετά τη τοποθέτηση του κ. Δένδια», σχολιάζει η αξιωματική αντιπολίτευση, τονίζοντας πως «άλλωστε η αιτία της διαγραφής, η παρουσία δηλαδή του κ. Μπογδάνου στην εμφυλιοπολεμική φιέστα του μίσους στο Βίτσι, μαζί με τη Χρυσή Αυγή, αφορά και τον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη που εκπροσωπήθηκε από τη διευθύντρια του γραφείου του στη Βόρεια Ελλάδα», επισημαίνεται στην επίσημη ανακοίνωση.

«Όσο ο κ. Μητσοτάκης θα τρέμει τους ακροδεξιούς που έχουν πάρει κεφάλι στη ΝΔ, τόσο θα παραμένει έρμαιό τους, θα τους υπουργοποιεί και δεν θα τολμά να φέρει προς κύρωση τα μνημόνια συνεργασίας με τη Βόρεια Μακεδονία», καταλήγει η εν λόγω ανακοίνωση.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ