Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022
x

ΣΚΙΑΘΟΣ: ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

Φωτογραφίες ανηλίκων, μία εκ των οποίων υπολογίζεται ηλικίας περίπου 8 ετών, βρέθηκαν στο κινητό του. Τον κατήγγειλε η σύντροφός του.

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση της σύλληψης του 39χρονου αξιωματικού, υποδιοικητή του Πυροσβεστικού Σταθμού Αερολιμένα Σκιάθου, ο οποίος καταγγέλθηκε από την σύντροφό του για παιδική πορνογραφία.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ertnews.gr, ο 39χρονος υποπυραγός συνελήφθη σήμερα από Αστυνομικού του ΑΤ Σκιάθου μετά από έρευνα παρουσία Εισαγγελέα Βόλου στο σπίτι του, καθώς κατασχέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας που βρέθηκε στα ηλεκτρονικά μέσα που διέθετε. Συγκεκριμένα στην κατοχή του και στο κινητό του τηλέφωνο μεταξύ άλλων εντοπίσθηκαν φωτογραφίες με ανήλικες, ενώ μεταξύ των φωτογραφιών εντοπίσθηκε και μία ανήλικης περίπου 8ετών.

Ο συλληφθείς συζούσε με διαζευγμένη γυναίκα, μητέρα δυο ανήλικων κοριτσιών 10 και 12 ετών αντίστοιχα και τα ξημερώματα επέστρεψε στο σπίτι που διαμένουν έχοντας καταναλώσει αλκοόλ.

Η μητέρα των ανήλικων εντόπισε στο κινητό του τηλέφωνο φωτογραφίες της μικρότερης κόρης της με εστίαση στα επίμαχα σημεία της ανήλικης και του ζήτησε εξηγήσεις. Λόγω της μέθης δεν ήταν σε θέση να επικοινωνήσει και να απαντήσει και η γυναίκα τον έδιωξε από το σπίτι.

Το πρωί η γυναίκα υπέβαλε καταγγελία σε βάρος του και οι αστυνομικοί του ΑΤ Σκιάθου προχώρησαν στη σύλληψή του. Η μητέρα των δύο κοριτσιών ανέφερε ότι η 10χρονη πριν λίγες ημέρες είχε αναφέρει στη μητέρα της ότι ο συλληφθείς και ενώ η ίδια απουσίαζε, την είχε πάρει αγκαλιά, την οδήγησε στο κρεβάτι και κοιμήθηκαν μαζί.

Η σύντροφος του 39χρονου ζήτησε την ποινική δίωξη του  Υποπυραγού και Υποδιοικητή του Πυροσβεστικού Σταθμού στο Αεροδρόμιο Σκιάθου.

Από τη Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος τέθηκε σε διαθεσιμότητα ο Υποπυραγός, ενώ όπως αναφέρουν πληροφορίες πρόκειται να ακολουθηθούν όλες οι προβλεπόμενες διατάξεις.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ