Skip to main content

Στα αζήτητα το οικόπεδο της Mouzenidis Travel στη Χαλκιδική - Έληξε χωρίς πλειοδότες ο πλειστηριασμός

Ανεστάλη ο σημερινός πλειστηριασμός της ΤΕΞΑΠΡΕΤ

Χωρίς αποτέλεσμα ήταν τελικά ο πλειστηριασμός, που ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα, για οικόπεδο της Mouzenidis Travel στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής. Ο πλειστηριασμός ματαιώθηκε καθώς δεν υπήρξαν ενδιαφερόμενοι.

Διαβάστε: Mouzenidis Travel: Χτυπά το ηλεκτρονικό σφυρί δυο χρόνια μετά το «κανόνι»

Ως τιμή εκκίνησης είχε οριστεί το ποσό των 560.000 ευρώ με επισπεύδουσα την  Ολύμπιον Α.Ε. Στο σφυρί βγήκε ένας αγρός 7,368,20 τ.μ. μαζί με διώροφο ακίνητο στη θέση «Πόρτες» του Αγίου Μάμα, βορειοανατολικά της Νέας Εθνικής Οδού Μουδανιών – Κασσάνδρας.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ηλεκτρονικό σφυρί για το εν λόγω οικόπεδο χτύπησε περίπου δύο χρόνια μετά το ηχηρό κανόνι της πάλαι ποτέ κραταιάς Mouzenidis Travel.

Στο μεταξύ, ανεστάλη τελευταία στιγμή, ο πλειστηριασμός για την ΤΕΞΑΠΡΕΤ, που για δεκαετίας αποτέλεσε σημαντικό όνομα στον τομέα της χημικοτεχνικής επεξεργασίας προϊόντων κλωστοϋφαντουργίας. Τιμή πρώτης προσφοράς για το ακίνητο που επρόκειτο να βγει σε πλειστηριασμό ήταν τα 4,2 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για ένα ακίνητο στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, συνολικής έκτασης 64.051 τ.μ., που είναι άρτιο και οικοδομήσιμο.