Skip to main content

Στη διάθεση των δημοτών οι ψηφιακές υπηρεσίες του δήμου Νάουσας

O Δήμος Νάουσας προσφέρει στους δημότες του τη δυνατότητα αιτήματος ηλεκτρονικού ραντεβού μέσω της νέας ψηφιακής πλατφόρμας, «e-ραντεβού».

Ο δήμος Νάουσας θέτει σε λειτουργία άλλη μια ψηφιακή υπηρεσία με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών, στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας από την πανδημία του κορωνοϊού.

Συγκριμένα, ο Δήμος Νάουσας προσφέρει στους δημότες του τη δυνατότητα αιτήματος ηλεκτρονικού ραντεβού μέσω της νέας ψηφιακής πλατφόρμας, «e-ραντεβού», η οποία είναι διαθέσιμη στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.naoussa.gr/ (επιλογή από την κατηγορία “Υπηρεσίες”, επιλογή «e-ραντεβού», συμπλήρωση στοιχείων, αίτημα για ραντεβού και ενημέρωση μέσω e-mail).

Εκτός από την ψηφιακή πλατφόρμα e-ραντεβού για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών, ο δήμος Νάουσας έθεσε το προηγούμενο διάστημα σε λειτουργία και τις ακόλουθες ψηφιακές υπηρεσίες:
-Ηλεκτρονική καταχώρηση αιτημάτων (σύστημα ΦΙΛΩΤΑ)
-Εξυπηρέτηση με τηλεδιάσκεψη από τα ΚΕΠ (myKEPlive)
-Hλεκτρονική έκδοση πιστοποιητικών μέσω του GOVgr
-Πληρωμή οικονομικών συναλλαγών μέσω e-banking

Με όλες τις παραπάνω ηλεκτρονικές υπηρεσίες ο Δήμος Νάουσας αποσκοπεί αφενός στην αναβάθμιση των υπηρεσιών για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών και αφετέρου στην προστασία και ασφάλεια των πολιτών και των υπαλλήλων κατά την περίοδο της πανδημίας.