Skip to main content

Στην εκδήλωση του ΚΕΘΕΑ για την Ημέρα κατά των Ναρκωτικών ο Βέργουλας

Ο κ. Βέργουλας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εκπροσώπους του ΚΕΘΕΑ Ιθάκη, εργαζόμενους και εθελοντές όπως και με γονείς νέων.

Στην εκδήλωση «Στάσου πλάι μου: Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών» που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 26 Ιουνίου στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην παραλία παρευρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής με το ΜέΡΑ25 στην Α' Θεσσαλονίκης, Γεώργιος Βέργουλας.

Ο κ. Βέργουλας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εκπροσώπους του ΚΕΘΕΑ Ιθάκη, εργαζόμενους και εθελοντές όπως και με γονείς νέων που είναι στα προγράμματα απεξάρτησης. Ενημερώθηκε για τη λειτουργία των δομών αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι όπως και οι οικογένειες των εξαρτημένων.

Ως υπεύθυνος προγράμματος Υγείας του ΜέΡΑ25, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, συζήτησε για νέες προτάσεις που πρέπει να υλοποιηθούν για να προσφέρουν λύσεις στο μεγάλο πρόβλημα των ναρκωτικών που αφορά όλους μας. «Βασικό μήνυμα της ημέρας που πρέπει να γίνει πράξη είναι η ανάγκη να σταθούμε αληθινά και ουσιαστικά, πλάι τους» σχολιάζει σε μήνυμά του.