Skip to main content

Στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου το 55ο ΡΑΛΛΥ ΔΕΘ

Η φετινή έκδοση του ΡΑΛΛΥ ΔΕΘ, περιλαμβάνει τέσσερις ασφάλτινες ειδικές διαδρομές, συνολικού μήκους 89,1 αγωνιστικών χιλιομέτρων

Ένας από τους μακροβιότερους αγώνες ράλλυ της χώρας, το 55ο ΡΑΛΛΥ ΔΕΘ, διοργανώνεται από τον Αυτοκινητιστικό Όμιλο Θεσσαλονίκης (ΑΟΘ) το διήμερο από 16 Σεπτεμβρίου.

Η φετινή έκδοση του ΡΑΛΛΥ ΔΕΘ, περιλαμβάνει τέσσερις ασφάλτινες ειδικές διαδρομές, συνολικού μήκους 89,1 αγωνιστικών χιλιομέτρων.

Κατά τη σημερινή συνέντευξη Τύπου για το ΡΑΛΛΥ ΔΕΘ ο πρόεδρος του ΑΟΘ, Σωκράτης Τσολακίδης, σημείωσε πως το ΡΑΛΛΥ ΔΕΘ είναι από τους πρώτους πανελλήνιους αγώνες μετά το ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ και ευχαρίστησε τη ΔΕΘ-HELEXPO για τη διαχρονική στήριξή της.

Από την πλευρά του ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-HELEXPO, Κυριάκος Ποζρικίδης, τόνισε πως αυτό που κάνει τον αγώνα ζωντανό είναι οι διαγωνιζόμενοι, τα πληρώματα και όλοι αυτοί που έρχονται να τον παρακολουθήσουν, ενώ ο εκθεσιακός φορέας πράττει απλώς το αυτονόητο, στηρίζει δηλαδή έναν θεσμό της πόλης όσον αφορά στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Μάλιστα, υπογράμμισε την παρουσία στον αγώνα πληρωμάτων και από την πληγείσα Θεσσαλία, ενώ τόνισε πως η ΔΕΘ-HELEXPO είναι και θα είναι δίπλα στον ΑΟΘ και στο ΡΑΛΛΥ ΔΕΘ.