Skip to main content

Ζυμώσεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Η Γεροβασίλη είδε Τεμπονέρα, Θεοχαρόπουλο, στελέχη και βουλευτές

«Επικρατεί η υποψηφιότητα Γεροβασίλη απέναντι στον Κασσελάκη»

Συνεχείς είναι οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και διαρκείς οι ζυμώσεις για το πρόσωπο που θα κατέβει κόντρα στον Στέφανο Κασσελάκη στις νέες εσωκομματικές εκλογές.

Πληροφορίες που επικαλείται το iefimerida αναφέρουν ότι η Όλγα Γεροβασίλη συναντήθηκε πριν από λίγο στο γραφείο της στη Βουλή με τον Διονύση Τεμπονέρα. Το περιεχόμενο της συζήτησής τους αφορούσε τις εσωκομματικές εκλογές, που μετά και τις χθεσινές εξελίξεις προσδιορίζονται για τις 10 Μαρτίου, το πιθανότερο.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η Όλγα Γεροβασίλη στη συνέχεια είχε συνάντηση με τον Θανάση Θεοχαρόπουλο, καθώς πυκνώνουν τα ραντεβού που κάνει η ίδια με στελέχη και βουλευτές.

Ο Διονύσης Τεμπονέρας λίγο αργότερα, με μια μικρή καθυστέρηση, λόγω της συνάντησης με την Όλγα Γεροβασίλη, μίλησε από το βήμα του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ και στην ομιλία του άφησε να εννοηθεί ότι δεν θα είναι υποψήφιος και εκτόξευσε πυρά κατά του Στέφανου Κασσελάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι ζυμώσεις είναι συνεχείς, αλλά ο Διονύσης Τεμπονέρας φαίνεται και αυτός να είναι θετικός στην ιδέα του κοινού υποψηφίου.

«Επικρατεί η υποψηφιότητα Γεροβασίλη απέναντι στον Κασσελάκη»

Οι πληροφορίες την τελευταία ώρα μιλούν για ενιαία υποψηφιότητα όλων των υπολοίπων κόντρα στον Στέφανο Κασσελάκη, και από τις ζυμώσεις, σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται να καταλήγουν στο πρόσωπο της αντιπροέδρου της Βουλής.