Skip to main content

Tα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ το Σάββατο στην Αριστοτέλους (video)

Μικροί και μεγάλοι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να παίξουν με τους κορυφαίους του αθλήματος αποσπώντας πολλά δώρα.

Την ευκαιρία να πάρουν μια πρώτη γεύση από το ΕΚΟ All Star Game (9-10/2, «Nick Galis Hall») θα έχουν το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου οι φίλοι του μπάσκετ στην πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης.

Τα αστέρια του ελληνικού πρωταθλήματος, θα συγκεντρωθούν στις 11:00 στη δημοφιλέστερη πλατεία της πόλης, η οποία αποτελεί πόλο έλξης για τους τουρίστες και όχι μόνον.

Μικροί και μεγάλοι φίλαθλοι του μπάσκετ θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα ξεχωριστό event με τη συμμετοχή μασκότ, αθλητών των ομάδων Rising Stars - All Time Stars, και των cheerleaders της Ζαλγκίρις Κάουνας, θα υπάρχουν ακόμη street artist shows και διαγωνισμοί σε μπασκέτα ενώ θα δοθεί έντυπο υλικό αλλά και δώρα.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο ΕΣΑΚΕ, «τα βενετσιάνικα, βυζαντινά και αραβικά στοιχεία που οραματίστηκε ο Γαλλος αρχιτεκτονας Εμπράρ, δίνουν ένα εκπληκτικό στυλ στην πλατεία και με την παρουσία των καλαθοσφαιριστών και των χιλιάδων φίλων του μπασκετ, θα δημιουργηθούν υπέροχες εικόνες, με χρώματα, με το πορτοκαλί της μπάλας να ξεχωρίζει.

Μια μπασκέτα θα έχει στηθεί στην πλατεία και οι φιλοι του μπασκετ, θα εχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα αστέρια του ελληνικού πρωταθλήματος, να παίξουν μαζί τους αλλα και να αποσπάσουν πολλά δώρα».

Μάλιστα, ο Σύνδεσμος έχει ξεκινήσει ήδη την αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη γιορτή του μπάσκετ στη «Μητρόπολη της Πορτοκαλί Θεάς» αναφέροντας:

«Η Θεσσαλονίκη ύστερα από 23 χρόνια υποδέχεται ξανά το ΕΚΟ All Star Game!

Η «Μητρόπολη της Πορτοκαλί Θεάς» γιορτάζει την επέτειο των 100 ετών του ελληνικού μπάσκετ στην ΧΑΝΘ την Παρασκευή (8/2) και στο Αλεξάνδρειο το Σάββατο (9/2 με ελεύθερη για το κοινό είσοδο) και την Κυριακή (10/2) μαζί με τους καλύτερους Έλληνες, ξένους παίκτες της Betshop Basket League και το φαντασμαγορικό show του ΕΚΟ All Star Game:

Τα μουσικά συγκρότημα VEGAS και KINGS, τους Dunking Devils, τις cheerleaders της Ζαλγκίρις και τους νικητές του διαγωνισμού «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» «Εν Χορώ»! #allstar2019».