Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Άνοιξε το ιταλικό brand Tezenis στην οδό Τσιμισκή

Η ιταλική σειρά εσωρούχων και ενδυμάτων συστήνεται στο καταναλωτικό κοινό της Θεσσαλονίκης. Τι διαθέτει το νέο κατάστημα.

Μία από τις πλέον δημοφιλείς αλυσίδες εσωρούχων, μαγιό και ενδυμάτων που απευθύνεται σε όλη την οικογένεια απέκτησε η οδός Τσιμισκή και συγκεκριμένα το νούμερο 85.

Ο λόγος για το ιδιαίτερα αγαπητό ιταλικό brand TEZENIS, που μέχρι σήμερα δεν είχε παρουσία στη πόλη. Το νέο κατάστημα εκτείνεται σε 300 τμ διαθέτει ισόγειο, υπόγειο και πατάρι.

Στο ισόγειο του καταστήματος φιλοξενείται η γυναικεία σειρά εσωρούχων, ενώ στο υπόγειο η αντρική και παιδική σειρά καθώς και γυναικεία ενδύματα.

Στη Θεσσαλονίκη, που επί μακρόν βρισκόταν στο μικροσκόπιο της εταιρείας - ωστόσο δεν είχε τελεσφορήσει η είσοδος της- έφεραν την TEZENIS τοπικοί franchisees της Calin A.E., της εταιρείας που αποτελεί τον master frachisee του Calzedonia Group στην Ελλάδα.

Στην Ελλάδα η ιταλική αλυσίδα, πέραν της Θεσσαλονίκης, διαθέτει παρουσία σε Αθήνα, Πειραιά, Βόλο και Λάρισα.

Η TEZENIS που αναπτύσσεται μέσω franchising στοχεύει στη δημιουργία ενός διευρυμένου δικτύου καταστημάτων στα επόμενα 3 χρόνια, έτσι ώστε να μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες των καταναλωτών σε κάθε εμπορικό σημείο της Ελλάδας.

Το brand TEZENIS λανσαρίστηκε στην Ιταλία το 2003 και κατέκτησε την αγορά με το νεανικό και μοντέρνο προφίλ του. Σήμερα διαθέτει ένα ολοένα κι αναπτυσσόμενο δίκτυο διανομής με περίπου 400 καταστήματα σε περισσότερες από 16 χώρες.

Λίγα λόγια για τον όμιλο Calzedonia

Ο όμιλος Calzedonia δημιουργήθηκε το 1987 από τον Sandro Veronesi.  Η αρχική γκάμα προϊόντων της γνωστής αλυσίδας σε όλους CALZEDONIA, που ειδικεύεται στα καλσόν και στα μαγιό επεκτείνεται και στο lingerie με τη δημιουργία της Intimissimi και της TEZENIS και εδραιώνεται στην Ιταλία κατακτώντας σημαντικό μερίδιο της εγχώριας αγοράς.

Το 2009 προστέθηκε το brand FALCONERI που διαθέτει πλεκτά και ενδύματα από κασμίρ για γυναίκες και άντρες. Σημειώνεται πως ήδη βρίσκεται στη διαδικασία διαμόρφωσης κατάστημα στην οδό Τσιμισκή, με το σήμα FALCONERI, που μέχρι σήμερα δεν διέθετε παρουσία στη Θεσσαλονίκη.

Σήμερα ο όμιλος Calzedonia αριθμεί πάνω από 3.500 καταστήματα σε περισσότερες από 33 χώρες στον κόσμο.