Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος ο 55χρονος που φέρεται να έβαλε το χέρι του στο εσώρουχο 8χρονης

Με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας, ο 55χρονος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους - Αρνείται την κατηγορία.

Ελεύθερος με όρους αφέθηκε ο 55χρονος που κατηγορείται πως έβαλε το χέρι του μέσα στο εσώρουχο οκτάχρονης, την ώρα που αυτή έπαιζε κρυφτό με τους φίλους της.

Στον 55χρονο επιβλήθηκαν οι όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου διαμένει.

Ο ίδιος φέρεται να αρνήθηκε την κατηγορία που του αποδίδεται.

Σε βάρος του είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για γενετήσια πράξη με ανήλικο κάτω των 12 ετών και παραπέμφθηκε να απολογηθεί στην ανακρίτρια από όπου ζήτησε και πήρε αναβολή.

Όπως είχε μεταδόσει η Voria.gr, το σοκαριστικό περιστατικό συνέβη στις αρχές της εβδομάδας στη Χαλάστρα, στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με καταγγελία, ενώ η ανήλικη έπαιζε κρυφτό με φίλους της έξω από το σπίτι του, στην περιοχή της Χαλάστρας, ο 55χρονος την κάλεσε κοντά του με το πρόσχημα να τη βοηθήσει να κρυφτεί και, ενώ της μιλούσε, προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 55χρονος φέρεται να έβαλε το χέρι του μέσα από το εσώρουχό της.