Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Εθελοντική αιμοδοσία στο 4ο Γυμνάσιο Χαριλάου στη μνήμη του Άλκη Καμπανού

«Στη μνήμη μιας ζωής που χάθηκε, του Άλκη, το 4ο Γυμνάσιο καλεί και φέτος σε εθελοντική αιμοδοσία για να σωθούν ζωές που έχουν ανάγκη το αίμα», αναφέρεται σχετική ανακοίνωση

Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει το 4ο Γυμνάσιο Χαριλάου Θεσσαλονίκης στη μνήμη του Άλκη Καμπανού την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024, στον ισόγειο χώρο του 4ου Γυμνασίου, στην οδό Άλκη Καμπανού 23 (γωνία με Πλαστήρα),τις ώρες 09:00-13:00.

«Δύο χρόνια μετά τον θάνατο του Άλκη Καμπανού δίπλα στην αυλή του σχολείου μας η σχολική μας κοινότητα δεν ξεχνά τον Άλκη. Η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί ύψιστη προσφορά προς κάθε άνθρωπο και πολύτιμο τρόπο υποστήριξης του πανανθρώπινου δικαιώματος στη ζωή. Στη μνήμη μιας ζωής που χάθηκε, του Άλκη, το 4ο Γυμνάσιο καλεί και φέτος σε εθελοντική αιμοδοσία για να σωθούν ζωές που έχουν ανάγκη το αίμα», αναφέρεται σχετική ανακοίνωση.

Το σχολείο καλεί σε εθελοντική αιμοδοσία  α) γονείς/κηδεμόνες και  διδάσκοντες των σχολείων του σχολικού  συγκροτήματος, β) γονείς/κηδεμόνες και διδάσκοντες και ενήλικους μαθητές όλων των γειτονικών σχολικών μονάδων, γ) όλους τους κάτοικους της Ε’ Δημοτικής Κοινότητας, δ) κάθε ενδιαφερόμενο.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε:
Με το 4ο Γυμνάσιο Χαριλάου, mail@4gym-charil.thess.sch.gr , τηλ:2310 308506 ή
Με την υπεύθυνη καθηγήτρια,κ. Παναγιώτα Κωνσταντινίδου , pankonstadinidou@gmail.com