Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Η Ένωση Αξιωματικών δώρισε στη ΓΑΔΘ δύο smart τηλεοράσεις

Η Ένωση Αξιωματικών επισκέφτηκε τα γραφεία της ΓΑΔΘ και κατά τη διάρκεια της επισκέψης πραγματοποιήθηκαν συζητήσεις με μέλη της Ένωσης

Δύο smart τηλεοράσεις παρέδωσε στο γραφείο Τύπου Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης η Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας.

Η Ένωση Αξιωματικών παρέδωσε τις τηλεοράσεις στα γραφεία της ΓΑΔΘ. Ακόμη, κατά τη διάρκεια της επισκέψης πραγματοποιήθηκαν συζητήσεις με μέλη της Ένωσης, ενώ υπήρξε συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης, ταξίαρχο Χρήστο Μπουλούμπαση.

«Με τον κύριο Γενικό, συζητήθηκαν θέματα και προτάσεις που απασχολούν το αστυνομικό προσωπικό και αφορούν την καθημερινότητα, συγχαίροντάς τον παράλληλα για τις ουσιαστικές λύσεις που παρέχει σε χρόνια και ανακύπτοντα ζητήματα», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ προσθέτει ότι «θα συνεχίζει να στηρίζει εμπράκτως τα μέλη της, συνεπικουρώντας στην απρόσκοπτη λειτουργία των αστυνομικών υπηρεσιών».