Skip to main content

Ευθυμίου: Ακόμα πιο αναγκαία η ενίσχυση της ΓΑΔ Θεσσαλονίκης λόγω Fly Over

«Είναι κομβικής σημασίας η ενίσχυση της Τροχαίας Θεσσαλονίκης με 100 επιπλέον αστυνομικούς», τονίζει η βουλευτής

«Στην τελική ευθεία έχει μπει η έναρξη των εργασιών κατασκευής του έργου του Flyοver, που έχει προσδιοριστεί για το πρώτο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου. Ένα έργο απαραίτητο για τη Θεσσαλονίκη που, όταν ολοκληρωθεί, θα έχει τεράστια ωφέλεια για τους Θεσσαλονικείς», σημειώνει σε δήλωσή της η Άννα Ευθυμίου, βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, αναφορικά με την επικείμενη έναρξη των εργασιών κατασκευής του έργου του Flyοver και των αναγκών που προκύπτουν για ενίσχυση της ΓΑΔΘ με επιπλέον προσωπικό δυναμικό.

«Στο ενδεχόμενο οι εργασίες κατασκευής του να δημιουργήσουν επιπτώσεις στο κυκλοφοριακό της πόλης, ως βουλευτής στο πλαίσιο των κοινοβουλευτικών μου αρμοδιοτήτων, συμβάλλω με θέσεις και προτάσεις για την κατά το δυνατόν πιο πρόσφορη αντιμετώπισή τους. Στην κατεύθυνση αυτή, είναι κομβικής σημασίας η ενίσχυση της Τροχαίας Θεσσαλονίκης με 100 επιπλέον αστυνομικούς», τονίζει η βουλευτής και προσθέτει ότι:

«Κατόπιν τούτου και σε συνέχεια προηγούμενων ενεργειών μου σχετικά με το ζήτημα αυτό, επικοινώνησα με τα καθ' ύλην αρμόδια κυβερνητικά στελέχη και έθεσα προτάσεις μου σχετικά με την προσφορότερη διαχείριση του ήδη υπάρχοντος ανθρώπινου δυναμικού της αστυνομίας για την ενίσχυση της τροχαίας, ώστε να μειωθεί και ο κίνδυνος περαιτέρω δυσλειτουργιών υπηρεσιών της Γ.Α.Δ.Θ».

Η κ. Ευθυμίου αναφέρει ότι «επιπρόσθετα, τόσο στα αρμόδια κυβερνητικά στελέχη όσο και στον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας τοποθετήθηκα ως προς την ανάγκη να εξαντληθούν οι υφιστάμενες δυνατότητες, ώστε με τις συμπληρωματικές μεταθέσεις που θα πραγματοποιηθούν στο τέλος του τρέχοντος μήνα, να ενισχυθεί η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης με τουλάχιστον 100 αστυνομικούς, με σκοπό την καλύτερη στελέχωση της Δ/νης Τροχαίας Θεσσαλονίκης»