Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Η πορεία υλοποίησης του Open Mall Θερμαϊκού

Στόχος του Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου Θερμαϊκού είναι η ενίσχυση και τόνωση της τοπικής οικονομικής δραστηριότητας

Συνάντηση εργασίας προκειμένου να ενημερωθεί η νέα Διοίκηση του δήμου Θερμαϊκού για την πορεία υλοποίησης του έργου «Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου Θερμαϊκού (Open Mall Θερμαϊκού)» πραγματοποιήθηκε.

Στόχος του Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου Θερμαϊκού είναι η ενίσχυση και τόνωση της τοπικής οικονομικής δραστηριότητας ειδικά σε μια περιοχή που διαθέτει τουριστική δυναμική.

Στη συνάντηση στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι όλων των φορέων που εμπλέκονται στο συγκεκριμένο έργο, πραγματοποιήθηκε λεπτομερής αναφορά στην πορεία υλοποίησης του Open Mall, στο στάδιο που βρίσκεται αυτή τη στιγμή, όπως και στο γεγονός πως μπαίνει σε φάση υλοποίησης με εντατικούς ρυθμούς.

Οι υπεύθυνοι για την ολοκλήρωση του, ενημέρωσαν για το σαφές χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί στα βήματα που ακολουθούν, ώστε να εξασφαλιστεί η επιτυχής ολοκλήρωση του έργου.

Πιο συγκεκριμένα στην συνάντηση εργασίας συμμετείχαν:

Εκ μέρους του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης το οποίο είναι ένας και των δύο συνδικαιούχων για την υλοποίηση του Open Mall παρέστησαν: Κλεόβουλος Θεοτόκης Γενικός Γραμματέας, Κυριάκος Μερελής Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων, Κώστας Καρπουχτσής Οικονομολόγος, Φανή Κωνσταντινίδου Αρχιτέκτων – Μηχανικός.

Από την πλευρά του Δήμου Θερμαϊκού ο οποίος αποτελεί τον δεύτερο συνδικαιούχο για την υλοποίηση του έργου παρέστησαν:
Θεόδωρος Τζέκος Δήμαρχος, Ισαάκ Ξανθόπουλος Γενικός Γραμματέας, Φώτιος Μπαξεβάνης Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας, Προγραμματισμού & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Κώστας    Μαργαρίτης Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Ακίνητης Περιουσίας & Πολιτικής Προστασίας, Δημήτριος     Γρουσουζάκος Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Διοικητικών & ΚΕΠ, Χρυσάνθη Γαλανοπούλου    Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών.

Τέλος, τον Εμπορικό Σύλλογο Θερμαϊκού εκπροσώπησαν οι, Παναγιώτης Μαλές Πρόεδρος και Σοφία Αναστασίου Ταμίας.