Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Ιατροδικαστής εξέτασε τον 16χρονο Ρομά - Σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις

Ιατροδικαστής έφτασε χθες στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο και εξέτασε τον 16χρονο ο οποίος παραμένει σε καταστολή διασωληνωμένος στη ΜΕΘ

Εξετάστηκε από ιατροδικαστή ο 16χρονος Κώστας Φραγκούλης, που βρίσκεται διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Ιπποκρατείου της Θεσσαλονίκης, αφού πυροβολήθηκε στο κεφάλι από 34χρονο αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ κατά τη διάρκεια καταδίωξης μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας.

Ιατροδικαστής, που έχει διοριστεί από την Εισαγγελία, έφτασε χθες στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο και εξέτασε τον 16χρονο ο οποίος παραμένει σε καταστολή διασωληνωμένος στη ΜΕΘ. Ο τεχνικός αυτός σύμβουλος ορίσθηκε από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία στο πλαίσιο της προανακριτικής, όπως προβλέπεται από την κείμενη νομοθεσία. 

Η εξέταση, σύμφωνα με αρμόδιες πηγές της Voria.gr, έδειξε σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που προκλήθηκαν από τραύμα από σφαίρα από πυροβόλο όπλο. Ακόμα αναμένεται να εξεταστεί πλήρως ο φάκελος του 16χρονου με τις μαγνητικές και τις αξονικές τομογραφίες που του έγιναν.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να παραδοθούν τα αποτελέσματα της εξέτασης στην Αστυνομία.

Στο πλαίσιο της προανακριτικής ορίσθηκε από την ιατροδικαστική υπηρεσία τεχνικός σύμβουλος όπως προβλέπεται από την κείμενη νομοθεσία.