Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Κατέρρευσε τμήμα της οροφής του νοσοκομείου «Άγιος Δημήτριος» πάνω σε γιατρό

Μόλις πριν από λίγες μέρες είχε ολοκληρωθεί το έργο για την επιδιόρθωση της οροφής από την ανάδοχο εταιρεία - «Θα ακολουθήσουμε κάθε νόμιμη οδό», λέει η αναπληρώτρια διοικήτρια του νοσοκομείου

Τμήμα οροφής του Γενικού Νοσοκομείου «ο Άγιος Δημήτριος», που βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, υποχώρησε σήμερα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί, ευτυχώς ελαφρά, ένας γιατρός.

Το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το πρωί, στον προθάλαμο που βρίσκονται οι κοιτώνες του νοσοκομείου και ξεκουράζονται οι γιατροί. Γιατρός είχε τελειώσει την εφημερία του και ξεκουραζόταν, όταν ξαφνικά μέρος της οροφής έπεσε επάνω στο πόδι του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Ο γιατρός μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου που εφημέρευε, καθώς ο «Άγιος Δημήτριος» δεν έχει ορθοπαιδική κλινική, όπου και διαπιστώθηκε ότι φέρει οίδημα στο πόδι του.

Η αναπληρώτρια διοικήτρια του νοσοκομείουΒασιλική Τραούδα, αναφέρει στη Voria.gr ότι το συγκεκριμένο τμήμα του νοσοκομείου είχε επισκευαστεί μόλις πριν λίγες ημέρες. Συγκεκριμένα, η κ. Τραούδα δήλωσε ότι το νοσοκομείο έκανε πριν λίγο καιρό διαγωνισμό ώστε να επισκευαστεί η οροφή στους κοιτώνες του νοσοκομείου που βρίσκονται στο τρίτο όροφο και, λόγω της παλαιότητας του κτηρίου, δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Η ανάδοχος εταιρεία είχε παραδώσει το έργο μόλις πριν λίγες μέρες, ωστόσο σήμερα συνέβη το ατύχημα...

«Ως διοίκηση εννοείται θα ακολουθήσουμε κάθε νόμιμη οδό απέναντι στην εταιρεία», σημείωσε η αναπληρώτρια διοικήτρια και πρόσθεσε ότι θα το συμβάν θα δηλωθεί και στην επιθεώρηση εργασίας.