Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ στην Έκθεση Κυκλικής Οικονομίας

Στο κλιμάκιο ήταν οι Γραμματείς ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Α΄& Β΄ Θεσσαλονίκης Ευρυβιάδης Ελευθεριάδης και Κοκολάκης Κωνσταντίνος

Επίσκεψη σήμερα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην Έκθεση Κυκλικής Οικονομίας, ως κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής Θεσσαλονίκης.

«Είδαμε και γνωρίσαμε ουσιαστικές προσπάθειες φορέων και εταιρειών που επιχειρούν σε μια δύσκολη εποχή να εφαρμόσουν δράσεις και ιδέες στο χώρο της Κυκλικής Οικονομίας, μίας τάσης που στο μέλλον θα αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη σημασία, καθώς συνδυάζει την οικολογική πρακτική και τη συλλογική συμμετοχή», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Παράλληλα, βρεθήκαμε και στην εκδήλωση του Ράδιο Θεσσαλονίκη για το FlyOver, όπου δυστυχώς για ακόμη μια φορά, η Κυβέρνηση μας ενημέρωσε ότι όλα βαίνουν καλώς και η υπομονή είναι η μεγαλύτερη αρετή. Σχέδιο μηδέν, προετοιμασία μηδέν, μια πόλη που γίνεται πείραμα στα χέρια κάποιων που αποφασίζουν από την Αθήνα για εμάς».

Στο κλιμάκιο ήταν οι Γραμματείς  ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Α΄& Β΄ Θεσσαλονίκης Ευρυβιάδης Ελευθεριάδης και Κωνσταντίνος Κοκολάκης.