Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Κομφούζιο στην παραλιακή λόγω έργων σε αγωγό αποχέτευσης (φωτο+video)

Μεγάλο μποτιλιάρισμα στην Κουντουριώτη εξαιτίας εργασιών

Σημειωτόν κινούνται τα αυτοκίνητα από την αρχή της παραλιακής στο κέντρο της Θεσσαλονίκης το μεσημέρι της Τρίτης, δεύτερης ημέρας του νέου χρόνου, λόγω εργασιών σε αγωγό αποχέτευσης.

Συγκεκριμένα, έχει προκληθεί πολύ έντονη κυκλοφοριακή συμφόρηση από την Καρατάσου που συνεχίζεται στη Ναυάρχου Κουντουριώτη, καθώς πραγματοποιούνται εργασίες για αγωγό αποχέτευσης στη συμβολή της λεωφόρου Νίκης με την οδό Ίωνος Δραγούμη. Η κίνηση, μάλιστα, ξεκινάει από τη Σταθμού, ενώ μποτιλιάρισμα επικρατεί σε Σαλαμίνος και Τσιμισκή, λόγω των έργων.

Το κομφούζιο οφείλεται στο γεγονός πως στο σημείο που γίνονται οι εργασίες τα οχήματα περνούν στη λεωφόρο Νίκης από μία μόνο λωρίδα.

Έτσι, οι οδηγοί που έρχονται από δυτικά αλλά και όσοι επιστρέφουν στην πόλη από τις γιορτινές εξορμήσεις πρέπει να οπλιστούν με υπομονή.

Το έργο αφορά την αλλαγή ωθητικού αποχετευτικού αγωγού που από την ΕΥΑΘ και είχε ξεκινήσει από τον χώρο του λιμανιού ήδη από τον Νοέμβριο, στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου, απλώς τώρα ανεβαίνει προς την Ίωνος Δραγούμη. Πρόκειται για ένα μεγάλο έργο αντικατάστασης όλου του δικτύου για να μην υπάρχουν φθορές και σπασίματα. Οι εργασίες αναμένεται να συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image