Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Ουρές μόνο σε αλυσίδες ρούχων για τη Black Friday - Αλλάζει το μοντέλο αγορών (φωτο)

Οι ουρές που τα προηγούμενα χρόνια καταγράφονταν κυρίως έξω από τα καταστήματα ηλεκτρικών-ηλεκτρονικών ειδών δεν υπάρχουν σήμερα

Την τιμητική τους έχουν τη φετινή Black Friday οι γνωστές αλυσίδες ρούχων στη Θεσσαλονίκη καθώς, αν και από τις αρχές της εβδομάδας έχουν ξεκινήσει οι προσφορές τόσο σε φυσικά όσο και ηλεκτρονικά καταστήματα, σήμερα υπόσχονται εκπτώσεις έως και 40% σε επιλεγμένα προϊόντα.

Image

Αυτό φαίνεται και από το γεγονός πως οι μοναδικές ουρές που σχηματίστηκαν έξω από καταστήματα επί της Τσιμισκή πριν ανοίξουν τις πόρτες τους στις 9:00 ήταν σε συγκεκριμένες αλυσίδες.

Image

«Αν και είχε όλη την εβδομάδα εκπτώσεις σήμερα αξίζει γιατί έχει αρκετά χαμηλές τιμές σε κάποια προϊόντα και, μιας και είναι αρχή της σεζόν, συμφέρει», είπε πελάτισσα στη Voria.gr, ενώ άλλη τόνισε ότι περιμένει τη σημερινή ημέρα να πάρει ένα παλτό που ήθελε καιρό. «Ήθελα να το πετύχω σίγουρα, για αυτό ήρθα πριν πάω στη δουλειά».

Image

Αντίθετα, οι ουρές που τα προηγούμενα χρόνια καταγράφονταν έξω από τα καταστήματα κυρίως ηλεκτρονικών ειδών δεν υπάρχουν σήμερα, καθώς το μοντέλο αγορών φαίνεται να έχει αλλάξει. Πλέον, τα καταστήματα κάνουν καλύτερες προσφορές μέσω των site τους, ενώ πολλοί είναι αυτοί που επιλέγουν, χάριν ευκολίας, να αποφύγουν τις επισκέψεις στα καταστήματα και να αγοράσουν ό,τι θέλουν με το πάτημα ενός κουμπιού. 

Image

Η Black Friday μετατράπηκε σε Black Week καθώς τα καταστήματα είχαν ήδη εξαγγείλει τις εκπτώσεις τους εδώ και αρκετές μέρες, από την αρχή της εβδομάδας.

Image

Το μόνο στοίχημα παραμένει με τα εμπορικά καταστήματα που υπόσχονται σήμερα μεγάλες εκπτώσεις για να συναγωνιστούν, όσο μπορούν, τις προσφορές των αλυσίδων.

Image

«Φέτος υποσχόμαστε ότι οι τιμές θα πέσουν αρκετά, δεν γίνεται ο κόσμος να ψωνίζει μόνο από αλυσίδες. Θέλουμε να τραβήξουμε ξανά τον κόσμο αν και το μοντέλο της Black Friday δεν λειτουργεί όπως παλιότερα. Όλοι ψωνίζουν online. Προσπαθούμε, όμως, να κάνουμε ό,τι μπορούμε», είπε καταστηματάρχης στην Τσιμισκή.

Image

Πάντως, εκπτώσεις έως και 50% υπόσχονται αρκετά καταστήματα με πινακίδες στις βιτρίνες τους.

Image