Skip to main content

Φέτος η Black Friday έρχεται με πολλή ενέργεια στη ΖeniΘ

Με κάθε νέο συμβόλαιο dual energy ο κορυφαίος πάροχος ενέργειας προσφέρει έκπτωση 120€ σε προϊόντα αερίου και 60€ σε προϊόντα ρεύματος

Η ZeniΘ γιορτάζει και φέτος τον θεσμό της Black Friday και εξασφαλίζει κορυφαίες εκπτώσεις σε προϊόντα ρεύματος και φυσικού αερίου. Συγκεκριμένα, με κάθε νέο συμβόλαιο dual energy ο κορυφαίος πάροχος ενέργειας προσφέρει έκπτωση 120€ σε προϊόντα αερίου και 60€ σε προϊόντα ρεύματος.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επωφεληθούν από τη μοναδική προσφορά, η οποία ισχύει έως και το Σάββατο 25 Νοεμβρίου στις 23:59, για νέες αιτήσεις που θα πραγματοποιηθούν από την επίσημη σελίδα της ZeniΘ, σε οποιοδήποτε φυσικό κατάστημα ZeniΘ ή μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στο 18321.

«Η ZeniΘ, παραμένοντας πιστή στη δέσμευσή της να βρίσκεται δίπλα στους καταναλωτές και να αξιοποιεί κάθε ευκαιρία ώστε να τους παρέχει την κορυφαία ενέργεια με το μέγιστο όφελος, δίνει για ακόμα μία χρονιά το «παρών» σε αυτή τη μεγάλη γιορτή εκπτώσεων και προσφορών. Όσοι επιλέξουν να γίνουν μέλος της κορυφαίας ομάδας ZeniΘ, θα λάβουν όλα τα προνόμια των υπηρεσιών της εταιρείας σε φυσικό αέριο και ρεύμα που καλύπτουν κάθε ενεργειακή ανάγκη των νοικοκυριών στη χώρα», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της ZeniΘ, καθώς και σε όλες τις πλατφόρμες social media: FacebookLinkedInInstagram και Twitter.