Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Πάνω από 100 εκδηλώσεις στο Money Show - Το πρόγραμμα

Ανάμεσα στις 100 και πλέον εκδηλώσεις περιλαμβάνονται 20 κεντρικές, οι οποίες διοργανώνονται από Επιμελητήρια, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας κ.α

Πάνω από 100 εκδηλώσεις φιλοξενεί φέτος το μεγαλύτερο Money Show της τελευταίας δεκαετίας, το οποίο στην 30η διοργάνωση του από τις 12-14 Απριλίου 2019, έχει για πρώτη φορά την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών.

Από τις αίθουσες του ξενοδοχείου Hyatt στη Θεσσαλονίκη θα «παρελάσουν» πολιτικοί, τεχνοκράτες, επιχειρηματίες και πλήθος κόσμου από την Ελλάδα και από το εξωτερικό, ενώ την οργάνωση του Money Show έχει το Ελληνο-Iταλικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Organotecnica.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, που έγινε σήμερα στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο της Θεσσαλονίκης, ο Πρόεδρος του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης κ. Χρήστος Σαραντόπουλος σημείωσε πως το πολυσυνέδριο του Money Show έχει φέτος στραμμένο το βλέμμα του στην έξοδο της Θεσσαλονίκης από την κρίση και την ανάπτυξή της στον 21ο αιώνα.

Ανάμεσα στις 100 και πλέον εκδηλώσεις περιλαμβάνονται και 20 κεντρικές, οι οποίες διοργανώνονται από Επιμελητήρια, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας κα.

Μεταξύ αυτών ξεχωρίζει το δείπνο του Money Show το Σάββατο 13 Απριλίου, με κεντρικό ομιλητή τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομίας & Ανάπτυξης, κ. Στέργιο Πιτσιόρλα.

Στη συνέντευξη τύπου ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Γιάννης Μπουτάρης υπογράμμισε μεταξύ άλλων το υψηλό επίπεδο του Money Show και την συμμετοχή του Δήμου σε αυτό.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας για την Ανάπτυξη και το Περιβάλλον κ. Κώστας Γιουτίκας σημείωσε πως στο φετινό Money Show η Περιφέρεια μετέχει με σειρά εκδηλώσεων, στις οποίες περιλαμβάνεται και μία με θέμα τη «Βιώσιμη Ανάπτυξη μέσα από την Καινοτομία και την Επιχειρηματικότητα».

Τη στήριξη των Επιμελητηρίων στο θεσμό του Money Show διατύπωσαν από την πλευρά τους ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης κ. Αναστάσιος Καπνοπώλης και ο Ά Αντιπρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης κ. Μανώλης Βλαχογιάννης.

Τέλος η Πρόεδρος του Ελληνο-Ιταλικού Φόρουμ Πολιτισμού & Τουρισμού, κα Πηνελόπη Σερδάρη, αναφέρθηκε στις εκδηλώσεις που θα διοργανώσει το Φόρουμ στο Money Show με επίκεντρο τον πολιτισμό.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της διοργάνωσης ΕΔΩ.