Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Πλήθος κόσμου στη ΔΕΘ για την ομιλία Τσίπρα (φωτο+vid)

Σε εξωτερικό χώρο η ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ - Σημαίες, συνθήματα και παλμός από τους συγκεντρωμένους

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε  στον χώρο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης για την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξη Τσίπρα. Οι συγκεντρωμένοι έχουν κατακλύσει τον χώρο από τον Πύργο του ΟΤΕ μέχρι το Παλέ ντε Σπορ.

Η ομιλία διεξήχθη τελικά σε ανοιχτό χώρο, καθώς η βροχή απομακρύνθηκε και αυτό βοήθησε τους ανθρώπους του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να στήσουν τις εξέδρες εξωτερικά, πλησίον του Παλε ντε Σπορ, και όχι στο περίπτερο 17 όπως είχε ανακοινωθεί.

Στο σημείο βρίσκονται υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε Α' και Β' Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα από την περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ οι συγκεντρωμένοι φώναζαν συνθήματα μεταξύ των οποίων και «Αλέξη γερά, να φύγει η δεξιά».

Το «παρών» δίνουν και οι υποψήφιοι δήμαρχοι Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης, ο οποίος είχε παρεβρεθεί και στην ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη και ο Άκης Σακισλόγλου.

Η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 19:30, όμως, ξεκίνησε με καθηστέρηση.

Η Θεσσαλονίκη μας δείχνει τον δρόμο για τη νίκη, αυτή η συγκέντρωση είμαι ακόμη μια παράσταση νίκης για τις κάλπες της Κυριακής, τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην έναρξη της ομιλίας του με τον κόσμο να τον υποδέχεται με καπνογόνα και συνθήματα.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

Image
Image